Hjallis Harkimo, 70, puhuu suunsa puhtaaksi hänen ja Pajarin, 36, ikäerosta: ”En voi ymmärtää sitä…”

Poliitikko ja liikemies Harry ”Hjallis” Harkimo, 70 ja hänen puolisonsa Jasmine Pajari, 36, ovat puhuneet Me Naisten haastattelussa rakkaustarinastaan ensimmäistä kertaa.

Haastattelusta paljastuu, että kaksikko pyöri samoissa piireissä ja kohtasivat ajoittain sattumalta. Syksyllä pari päätti järjestää tapaamisen helsinkiläisravintola Elitessä, jossa rakkaus sai alkunsa.

– Sen jälkeen alettiin tavata useammin. Aika paljon oikeastaan, Harkimo paljastaa Me Naisissa.

Kaksikon välillä oli vielä tuolloin välimatkaa, eivätkä he pystyneet tapaamaan toisiaan niin usein, kuin he olisivat halunneet. Pajari asui syksyllä vielä Tampereella ja Harkimo Sipoossa. Pari kuitenkin soitteli usein.

– Tuntui ihanalta, että olin niin paljon hänen mielessään, Pajari sanoo Me Naisissa.

Pari julkisti suhteensa viime vuoden Linnan juhlissa. Suhteen paljastumisen jälkeen puheenaiheeksi nousi pariskunnan 35 vuoden ikäero. Hjallis kertoo kuulleensa paljon irvailua asiasta.

– En voi ymmärtää sitä, miksi ikäerosta saa v*ttuilla vapaasti, kun muuten on alettu ymmärtää, että toisten parisuhteet eivät kuulu muille, Harkimo lataa Me Naisissa.

Pajari muutti keväällä Hjalliksen luo Sipooseen. Myös Jasmine kommentoi parin ikäeroa hiljattain Iltalehdelle.

– Ihan hirveä haloohan siitä tuli. Minulle ei kuitenkaan ole mitään merkitystä sillä, mitä muut ajattelevat. Tärkeintä on, että Hjalliksen perhe on ottanut minut lämpimästi vastaan, Jasmine sanoi napakasti Iltalehdelle.

Pajari latasi suorat sanat myös niille, jotka ovat spekuloineet muun muassa siitä, että suhteen taustalla olisi esimerkiksi raha eikä rakkaus.

– He voisivat katsoa peiliin ja kysyä, miksi tämä asia huolestuttaa ja miksi he haluavat ajatella muista ihmisistä pahaa tuntematta toista. Se ei ole minun ongelmani, Pajari kertoi lehdelle.

Haastattelussa kaunotar totesi myös, ettei hänen elämänsä ole juurikaan muuttunut suhteen julkituomisen jälkeen.

– Minulta kysytään usein, onko elämäni muuttunut sen jälkeen paljon? Vastaus on, että ei todellakaan! Joo, ehkä tuossa oli pari lehtijuttua, mutta kaikki on muuten niin kuin ennenkin, Jasmine nauroi IL:lle.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit