spot_img

Dannyn kanssa viihtyvä Helmi Loukasmäki avautui uuden vuoden kynnyksellä: ”Kyyneleiltäkään ei ole vältytty”

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen avustajana kesällä 2020 tunnetuksi tullut Helmi Loukasmäki, 20, julkaisi uuden vuoden kunniaksi päivityksen Instagram-tilillään. Samalla hän kiittää läheisiään kuluneesta vuodesta ja toivottaa vuoden 2022 tervetulleeksi.

– Olipahan vuosi.. Päällimmäisenä mieleen kuluneesta vuodesta tulee se, miten se piti sisällään unohtumattomia hetkiä, aikaa tärkeiden ihmisten kanssa, unelmia, oppimista, kasvua ihmisenä, uusia kohtaamisia sekä mielenkiintoisia keskusteluita. Vuosi tarjosi myös onnistumisia, iloa ja erilaisia haasteita eikä kyyneleiltäkään vältytty, Helmi kirjoittaa

– Läheiset ihmiset, tekevät tästä elämästä elämisen arvoisen!! Kiitollinen teistä jokaisesta! ❤️ Loukasmäki päätti.

Helmi julkaisi Instagramissa säkenöivän kuvan, jossa hän poseeraa teeman mukaisessa kimaltavassa juhla-asussa. Kuvan on napannut blondikaunottaren tuttu valokuvaaja Seppo Lahtinen.

- ILMOITUS -

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) jakama julkaisu

Tuore Seiska uutisoi, että Danny olisi ajautunut kolmiodraaman keskelle. Lehden mukaan viihdeneuvoksen ja hänen ex-rakkaansa Erika Vikmanin, 28, välit ovat lämmenneet uudestaan. Jutussa kerrottiin myös, ettei Helmi suostu luovuttamaan paikkaansa Iso D:n rinnalla.

Danny kiisti kolmiodraaman

Danny julkaisi äskettäin Instagram-päivityksen aiheesta. Laulajaveteraani kertoo julkaisussa, ettei voi vahvistaa ajatusta kolmiodraamasta.

Lue Dannyn koko päivitys tästä.

Danny kommentoi suhdettaan Helmi Loukasmäkeen ja Erika Vikmaniin – Kiistää kolmiodraaman!

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
11 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Outsa
Outsa
17 päivää sitten

Jos Erikan takana oleva levy-yhtiö pystyy uudistamaan Erikan tyylin niin voi olla toivoa,ei kukaan jaksa katsoa hänen haaroväliään ja likaisen värisiä rintsikoitaan jatkuvasti,rajansa kaikella.

Leevi
Leevi
18 päivää sitten

Erika on mennyt alaspäin kuin lehmän häntä.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Leevi
18 päivää sitten

Niin on. Miksi haluaa näyttää portolta? Seksikkyys on ihan eri asia.

Että näin
Että näin
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
18 päivää sitten

Oli uudenvuoden aaton ohjelmassa kuin suoraan Reperbahnalta. Ja siltähän se on näyttänyt jo pitkään. Laulaminenkin oli pelkkää kimitystä.

Että näin
Että näin
Vastaa  Leevi
18 päivää sitten

Se on muuten ihan hirveän näköinen nykyisin. Näytti kammottavalta uudenvuoden aaton ohjelmassa!!! Ja lihonut aivan jumalattomasti!!

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Että näin
18 päivää sitten

Niin näytti ja kuulostikin kamalalta. Oli pakko vaihtaa kanavaa. Ei tuollaisen suosio kauan kestä. Pakko se on Dannyn avulla yrittää pysyä pinnalla, kun muuten se ei onnistu. Ja Danny paistattelee supermiehenä blondien vierellä. Helmillä olisi vielä toivoa, kun ymmärtäisi lähteä takaisin Pohjanmaalle.

Että näin
Että näin
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
18 päivää sitten

Joo kanavaa vaihdoin minäkin! Oli kyllä järkyttävä ilmestys kaikin mahdollisin tavoin! Ei varmasti kestä tuollaisen suosio kauaa, varmaan just siksi on tunkemassa takaisin Dannyn luo, kun ei ilman Dannyä pärjää. Unohtuisi muuten samantien. Kun ymmärtäisikin tämä Helmi lähteä takaisin Pohjanmaalle. Menisi oikeisiin töihin tai kouluun. Normaalit tuonikäiset nuoret suunnittelevat innolla tulevaisuutta, on vaikka mitä suunnitelmia, opiskelevat ja pitävät hauskaa ja seurustelevat toisten nuorten kanssa, tämä loisii vanhan 80-vuotiaan elostelijan nurkissa! Voi tyttöparka!! Sääliksi käy.

Sonni
Sonni
Vastaa  Että näin
17 päivää sitten

Juuri näin , Erika on laulutaidoton vikisevä porsas ja Hilima säälittävä reppana pikkutyttö…ei ihme jos itkettää välillä ton irstailia vanhuksen määrissä ! Danny on Kirkkonummen Nygård…

Että näin
Että näin
Vastaa  Sonni
17 päivää sitten

Heh, tosi hyvin sanottu, ei yhtään mitään lisättävää mulla tuohon!! Kirkkonummen Naigoord todellakin!!! Tekee itsensä aivan naurettavaksi! Etsisi kypsempien naisten seuraa ja jättäisi pikkutytöt rauhaan!

Leevi
Leevi
18 päivää sitten

Kyllä se niin on, että siitä puhe mistä puute, puhun Dannysta. Keinolla millä hyvänsä yrittää antaa ymmärtää, että ”täältä pesee”. Tiedän tarkkaan, että 8-kymppisesta papasta ei ole seksiin. Infarktin sairastaneena ei saa sinisiä pillereitä. Hän ei myöskään ymmärrä, että nämä naiset vaan manupuloi rahalla ja julkisuudella. Säälittävää!

Sonni
Sonni
Vastaa  Leevi
18 päivää sitten

Totta , voi Ilkka reppana kun yrittää olla blayboyna vaikka puhekin jo pätkii ja muistelee menneisyyttään , mahti sonni muumi….

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: