Helena Ahti-Hallberg päästi irti lapsuuden traumoista ja osallistui rohkeasti Masked Singer Suomeen

Masked Singer Suomen lavalla nähtiin viimeksi Bilepanda, Leppäkerttu, Murkku, Hattara, Yksisarvinen ja Corppi. Maski putosi lopuksi Leppäkertulta. Etsivät olivat veikanneet Kaisa Mäkäräistä tai Kirsi Alm-Siiraa, mutta maskin alta paljastuikin rakastettu Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari Helena Ahti-Hallberg.

Masked Singer Suomi S3
MTV3

Helenalle ohjelmaan lähteminen ei ollut itsestäänselvyys, mutta hän haki inspiraatiota tähtioppilaista TTK:ssa. Helena kertoi Instagramissa kokemuksestaan:

– Mä en laula, en siis ikinä laula koska kuulostan lähinnä varikselta. Kun mua pyydettiin mukaan Masked Singeriin oli reaktioni välittömästi EI! Lopulta kuitenkin päätin että mun pitää olla yhtä rohkea kuin kaikki TTK tähdet ja päästää irti lapsuuden traumoista.

– Lukemattomien laulutuntien aikana välillä itkin, koin kauhua, välillä opinkin jotain, iso kiitos Antti Koivula, ilman sinua en olisi ikinä pystynyt tähän. Päätin ettei haittaa olla huono, mutta voin silti yrittää olla parempi versio itsestäni. Viime kevään harjoittelin, tutustuin omaan ääneeni, opin paljon itsestäni ja ennenkaikkea uskalsin.

– Laulaminen julkisesti oli pelottavinta mitä olen ikinä tehnyt, maskin sisälläkin olin alastomampi kuin ilman rihman kiertämää. Kerrankin lähdin mukaan ”kisaan” ilman minkäänlaista kunnianhimoa lopputuloksesta, olin voittanut omat pelkoni. Mitä opin? Uskallan elää täysillä, ilman häpeää keskeneräisyydestäni, uskallan olla juuri se mitä olen!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Helena Ahti-hallberg (@helena_ahti) jakama julkaisu

Helenan postaus sai valtavasti tykkäyksiä ja tsemppiviestejä. Etunenässä TTK:n juontaja Mikko Leppilampi kannusti Helenaa:
– Hyvä, Helena!!! Oon niin ylpee susta! t. Leppis

Masked Singer Suomi -ohjelmaa voit seurata:
mtv-palvelussa
cmore.fi

Tulevat lähetykset:
02/10 lauantai klo 20:00 MTV3

Christoffer Strandbergillä juuttui nauru kurkkuun Masked Singer Suomi -hahmon paljastuksessa

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]