Hesburgerin Heikki Salmela uhkaili kansanedustajaa rikosilmoituksella

Mikko Kärnä (kesk) kertoi Twitterissä saaneensa soiton Hesburgerin perustajalta Heikki Salmelalta, joka uhkasi kansanedustajaa rikosilmoituksella.

– HeZburgerin Heikki soitti. Uhkaili tekevänsä rikosilmoituksen. Sanoin että olisin enemmän kuin iloinen, jos sen vielä kaiken tämän valehtelun päälle tekee. On kova keijo kyllä, Kärmä kirjoitti.

Hesburger-pikaruokaketju on saanut paljon kritisoivia viestejä hitaasta toiminnastaan sulkea Venäjän liiketoimintansa. Nyt ketju on kuitenkin ilmoittanut sulkeneensa ravintolansa maassa.

- ILMOITUS -

Hese-pomon vihainen puhelinsoitto liittyy Kärnän julkaisemiin Twitter-päivityksiin, joissa kansanedustaja on kritisoinut pikaruokaketjun hidasta vetäytymistä Venäjältä.

Kärnän mukaan Heikki Salmela oli räyhännyt puhelimessa ”pieneen perheyritykseen” kohdistuvasta kritiikistä.

– Ränttäsi minulle, että vaikeutan suomalaisen perheyrityksen toimintaa. Sanoin että ei sulla oo perheyritystä, vaan kansainvälinen burgeriketju. ”No joo siis on me pärjätty, mut ei se liity tähän”, Kärnä tviittasi.

Iltalehden tietojen mukaan Hesburgerin toimitusjohtaja Kari Salmela on kertonut, ettei Hesburger aio tehdä rikosilmoitusta.

Kärnä ilmoitti huhtikuun lopussa aikovansa tehdä kaikkensa, jotta Hesen toiminta loppuisi Suomessakin, jos ketju jatkaa toimintaansa Venäjällä.

- ILMOITUS -

Hesburger saa kovaa kritiikkiä hitaasta toiminnastaan sulkea Venäjän liiketoimintansa – Heikki Salmela: ”Maineen pilaamista!”

Lue myös: Heikki Salmela Turun Sanomille: Hesburger jatkaa Venäjällä ja Valko-Venäjällä

NÄIN SAAT 400€ BONUKSEN + 120 ILMAISKIERROSTA

  • Tee ilmainen pelitili LuckyDinolle ja saat 20 ilmaiskierrosta Book of Dead kolikkopeliin.
  • Lisäksi saat ensimmäisen talletuksen yhteydessä 400€ bonuksen + jopa 100 extra ilmaiskierrosta.

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]