Raiskauskohun keskellä elävä Hannu Pikkarainen avautui: ”Oikein mikään ei enää hetkauta”

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi huhtikuun alkupuolella ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisen kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen raiskauksesta.

Lue myös: Hannu Pikkarainen sai kahden vuoden ehdottoman tuomion raiskauksesta

Lisäksi Pikkarainen tuomittiin maksamaan uhrille kärsimyksestä 5000 euroa, tilapäisestä haitasta 4000 euroa, psykiatriakäynneistä 1 199 euroa, terapiakuluista 4 000 euroa, asianosaiskuluista 200 euroa, lääkärinlausunnosta 150 euroa sekä 4 909 euroa oikeudenkäyntikuluja.

Pikkarainen on ilmoittanut valittavansa päätöksestä hovioikeuteen, eikä tuomio näin ollen ole vielä lainvoimainen.

Aiemmin tällä viikolla Hannu julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo voinnistaan raiskauskohun keskellä.

Hannu ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ilmoittivat erostaan alkuvuodesta. Hannu on avautunut erotuskistaan, ja kertonut avoimesti Instagramissa kärsineensä eron jälkeen sydänsuruista. Martina on sittemmin löytänyt rinnalleen uuden rakkaan tanskalaisesta Jesper Backerista, jonka kanssa hän on käynyt jo muun muassa lemmenlomalla Mallorcalla.

Uutiset Martinan uudesta rakkaasta ovat myös varmasti kantautuneet Hannunkin korviin, vaikka hän ei ole suoraan kommentoinutkaan exänsä rakkauselämää. Pikkarainen myöntää kuitenkin, että viime aikoina hänen elämänsä ei ole ollut helppoa. Kaikesta huolimatta viimeinen viikko on ollut paras viikko miehen elämässä tänä vuonna.

– Tää on ollu kaikinpuolin ehkä mun paras viikko tänä vuonna. Ekaa kertaa tuntuu et oon ollut ihminen kokonaisen viikon.

– Tottakai on asioita jotka painaa ja on aika satuttaviakin. Täs alkaa kuitenkin suojakuori olee jo sen verran paksu, ettei oikein mikään enää hetkauta. Ja vaikka hetkauttais niin aina noustaan, aina mennään Jutin sanoin eteenpäi.

– Liikkuminen ja rutiinit on tottakai edelleen tärkeessä roolissa jaksamiseen, mut oon myös tosi kiitollinen kaikille jotka ootte ollu auttamassa mua tähän tilaan pääsemiseen, niin livenä kun täällä instassakin. Eilinen pyörälenkki hyvässä seurassa oli ehkä viikon kruunu. Ja tän kuvan otin alunperin vaa siks et testasin kaverin laseja ja katoin istuuks ne mulle, Pikkarainen kirjoittaa Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hannu Pikkarainen (@pikkarambo) jakama julkaisu

Hannu Pikkarainen avautui saamastaan ehdottomasta raiskaustuomiosta: ”Olen sanaton! Itken ja makaan! Olen paniikissa!”

Martina Aitolehden ex-rakas Hannu Pikkarainen julkaisi itkuisen kuvan ja myöntää: ”Olen itkenyt. Paljon. Harmittaa”

Hannu Pikkarainen sai raiskaustuomion – Samaan aikaan ex-rakas Martina Aitolehti nauttii elämästään täysin rinnoin Espanjassa: ”Ai että mä nautin”

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit