Matti Nykäsen Eveliina-tytär sai lapsen miehensä kanssa: ”Olet täydellinen” – Katso suloinen kuva!

Edesmenneen mäkihyppääjä Matti Nykäsen tytär, hyvinvointivalmentaja Eveliina Mäntykangas on saanut esikoislapsensa yhdessä puolisonsa Villen kanssa.

Mäntykangas paljasti iloisen perheuutisen Instagramissa. Eveliina julkaisi yhteiskuvan, jossa hän poseeraa miehensä ja vastasyntyneen tyttönsä kanssa.

– Eilen 14.5 kello 18:57 sinä tulit tähän maailmaan ja teit meistä perheen. Olet täydellinen, äidin ja isin pieni tyttö, Eveliina iloitsi päivityksessään.

Katso kuva:

AVAUTUI ME NAISILLE

Personal työskentelevä Mäntykangas avautui taannoin Me Naiset -lehden haastattelussa vaikeasta isäsuhteestaan. Tunteet ovat tulleet naiselle pintaan erityisesti raskauden myötä.

– Jossain vaiheessa minulla oli itkuinen ajanjakso iskään liittyen. Mietin, miten hän on voinut olla niin hirveän huono vanhempi. Miten hän pystyi käyttäytymään niin ja olemaan niin välinpitämätön? Mäntykangas avautui.

Eveliina kertoi, että Matti ei tulisi koskaan tapaamaan lasta, vaikka hän olisi vielä elossa. Mäntykangas hyväksyy sen, että suhde isään oli huono hänen alkoholinkäytön takia.

– Hyvin nopeasti tuli se ajatus, että ihan sama olisiko hän elossa vai ei, hän ei kuuluisi lapseni elämään elämäntyylinsä takia. Ei hän varmaankaan olisi elämässäni yhtään sen enempää läsnä kun aiemminkaan, Mäntykangas jatkoi.

Lue myös: Me Naiset: Matti Nykäsen Eveliina-tytär avautuu edesmenneestä isästään: ”Ihan sama olisiko hän elossa vai ei, hän ei kuuluisi lapseni elämään”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit