Rekisteröidy nyt ja saat jopa 400 € bonusta ja 100 ilmaiskierrosta!

Matti Nykäsen Eveliina-tytär sai lapsen miehensä kanssa: ”Olet täydellinen” – Katso suloinen kuva!

Edesmenneen mäkihyppääjä Matti Nykäsen tytär, hyvinvointivalmentaja Eveliina Mäntykangas on saanut esikoislapsensa yhdessä puolisonsa Villen kanssa.

Mäntykangas paljasti iloisen perheuutisen Instagramissa. Eveliina julkaisi yhteiskuvan, jossa hän poseeraa miehensä ja vastasyntyneen tyttönsä kanssa.

– Eilen 14.5 kello 18:57 sinä tulit tähän maailmaan ja teit meistä perheen. Olet täydellinen, äidin ja isin pieni tyttö, Eveliina iloitsi päivityksessään.

Katso kuva:

- ILMOITUS -

AVAUTUI ME NAISILLE

Personal työskentelevä Mäntykangas avautui taannoin Me Naiset -lehden haastattelussa vaikeasta isäsuhteestaan. Tunteet ovat tulleet naiselle pintaan erityisesti raskauden myötä.

– Jossain vaiheessa minulla oli itkuinen ajanjakso iskään liittyen. Mietin, miten hän on voinut olla niin hirveän huono vanhempi. Miten hän pystyi käyttäytymään niin ja olemaan niin välinpitämätön? Mäntykangas avautui.

Eveliina kertoi, että Matti ei tulisi koskaan tapaamaan lasta, vaikka hän olisi vielä elossa. Mäntykangas hyväksyy sen, että suhde isään oli huono hänen alkoholinkäytön takia.

– Hyvin nopeasti tuli se ajatus, että ihan sama olisiko hän elossa vai ei, hän ei kuuluisi lapseni elämään elämäntyylinsä takia. Ei hän varmaankaan olisi elämässäni yhtään sen enempää läsnä kun aiemminkaan, Mäntykangas jatkoi.

Lue myös: Me Naiset: Matti Nykäsen Eveliina-tytär avautuu edesmenneestä isästään: ”Ihan sama olisiko hän elossa vai ei, hän ei kuuluisi lapseni elämään”

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Näin saat 20 vapaapeliä

Ei omaa rahaa, ei riskiä.
  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
7 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Hellu
Hellu
4 kuukautta sitten

Miksi tämä nainen on nyt jatkuvasti julkisuudessa Matti Nykäsen tyttärenä, vaikka hän on sanonut moneen kertaan, että isä ei ollut mitenkään hänen elämässään eikä merkitse hänelle mitään. Miksi hän ei esiinny omissa nimissään ja omilla ansioillaan ilman mainintaa vastenmielisestä isämenneisyydestä?

Irmeli
Irmeli
4 kuukautta sitten

Onnea hänelle ja koko perheelle! Mutta olen erittäin surullinen siitä kun hän sanoi ihan sama elikö Matti isä vai ei ei olisi mukana. Jokainen meistä ihmisistä tekee virheitä elämässään meistä kukaan ei ole täydellinen. Älä ole vihainen Isällesi koska et tiedä mitä isäsi on kokenut elämässään. Kukaan ei voi osoittaa sormella toisen elämää. Tsemppiä ja toivottavasti joskus annat anteeksi Isällesi kun ikää tulee etkä olisi katkera hänen valinnoistaan. Jokainen meistä joutuu tekemään ratkaisuja elämässään oli ne sitten oikeita tai vääriä.

Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
Vastaa  Irmeli
4 kuukautta sitten

Kaunista puhetta.

Kristiina
Kristiina
Jäsen
Vastaa  Kuuluuko sulle.
4 kuukautta sitten

Kauniisti puhuminen ei maksa yhtään mitään ja on helppoa, jos asiasta ei tiedä yhtään mitään, Sanat tässä tapauksessa sisälsivät lapsiuhrin tuomitseminen kaunopuheisuuden varjolla.

Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
Vastaa  Kristiina
4 kuukautta sitten

Ehkä enemmän nimimerkki ”Irmeli” toivoi iän ja elämän kokemuksen tuovan anteeksi antoa ja ymmärrystä katkeruuden tilalle. Matin tyttö puhui haastattelussa itkuisesta ajan jaksosta isää kohtaan. Kyllä se kielii rakkaudesta ja isän kaipuusta. Mutta samalla tyttö ei ole isäänsä voinut valita, kuin ei myöskään tämän tapaa elää. Ei ole lapsen tehtävä jakaa jatkuvaa ymmärrystä ja anteeksiantoa. Kyllä se on vanhemman rooli. Tämä nuori neiti ei siihen saa tilaisuutta ja joutuu varmasti elämän myötä käymään asian takia vielä monet mietteet ja tunteet läpi.

ursulat,
ursulat,
Jäsen
Vastaa  Irmeli
4 kuukautta sitten

Oletko kokenut lapsuudessasi sydäntä raastavaa isän ikävää ja tuskaa?

Irmeli
Irmeli
Vastaa  ursulat,
4 kuukautta sitten

Isäni oli sodan kokenut mies hänellä oli sodasta omat demoninsa. Olen jo iäkäs ja kokemuksesta voin sanoa että viha ja katkeruus vain vahingoittaa. Olen elämäni myllerryksessä oivaltanut isäni tuskan ja antanut anteeksi. Kaikki me olemme ihmisiä ja toki kaikilla on oikeus omiin tunteisiinsa.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: