Me Naiset: Matti Nykäsen Eveliina-tytär avautuu edesmenneestä isästään: ”Ihan sama olisiko hän elossa vai ei, hän ei kuuluisi lapseni elämään”

Mäkihyppylegenda Matti Nykäsen tytär, Eveliina Mäntykangas odottaa esikoistaan yhdessä kihlattunsa Vilin kanssa. Vauvan laskettu aika on jo toukokuussa.

Personal työskentelevä Mäntykangas avautui tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa vaikeasta isäsuhteestaan. Tunteet ovat tulleet naiselle pintaan erityisesti raskauden myötä.

– Jossain vaiheessa minulla oli itkuinen ajanjakso iskään liittyen. Mietin, miten hän on voinut olla niin hirveän huono vanhempi. Miten hän pystyi käyttäytymään niin ja olemaan niin välinpitämätön? Mäntykangas kertoo.

Eveliina sanoo, että Matti ei tulisi koskaan tapaamaan lasta, vaikka hän olisi vielä elossa. Mäntykangas hyväksyy sen, että suhde isään oli huono hänen alkoholinkäytön takia.

– Hyvin nopeasti tuli se ajatus, että ihan sama olisiko hän elossa vai ei, hän ei kuuluisi lapseni elämään elämäntyylinsä takia. Ei hän varmaankaan olisi elämässäni yhtään sen enempää läsnä kun aiemminkaan, Mäntykangas jatkaa.

KOKI KAKSI KESKENMENOA

Eveliina kertoi marraskuussa Instagram-tilillään raskaudesta. Nainen on myös avautunut vaikeuksistaan tulla raskaaksi. Hän on käynyt läpi rankkoja lapsettomuushoitoja ja kokenut peräti kaksi keskenmenoa. Lapsi oli hartaasti toivottu, sillä raskautta yritettiin peräti kolme vuotta. Eveliina koki kaksi keskenmenoa, ja epäonnistuneiden inseminaatiohoitojen jälkeen koeputkihedelmöitys auttoi vihdoin viime syksynä.

– Reilu 3 vuotta kirjaimellisesti verta, hikeä sekä kyyneleitä ja vihdoin tämä päivä on täällä, voin sanoa että meille tulee vauva. Äiti ja Isi odottaa sinua maailman eniten saapuvaksi toukokuussa, Mäntykangas kirjoitti Instagramissa marraskuussa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit