Rekisteröidy nyt ja saat jopa 400 € bonusta ja 100 ilmaiskierrosta!
GekkonenSuhteetMe Naiset: Matti Nykäsen Eveliina-tytär avautuu edesmenneestä isästään: "Ihan sama olisiko hän...

Me Naiset: Matti Nykäsen Eveliina-tytär avautuu edesmenneestä isästään: ”Ihan sama olisiko hän elossa vai ei, hän ei kuuluisi lapseni elämään”

Mäkihyppylegenda Matti Nykäsen tytär, Eveliina Mäntykangas odottaa esikoistaan yhdessä kihlattunsa Vilin kanssa. Vauvan laskettu aika on jo toukokuussa.

- ILMOITUS -

Personal työskentelevä Mäntykangas avautui tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa vaikeasta isäsuhteestaan. Tunteet ovat tulleet naiselle pintaan erityisesti raskauden myötä.

– Jossain vaiheessa minulla oli itkuinen ajanjakso iskään liittyen. Mietin, miten hän on voinut olla niin hirveän huono vanhempi. Miten hän pystyi käyttäytymään niin ja olemaan niin välinpitämätön? Mäntykangas kertoo.

Eveliina sanoo, että Matti ei tulisi koskaan tapaamaan lasta, vaikka hän olisi vielä elossa. Mäntykangas hyväksyy sen, että suhde isään oli huono hänen alkoholinkäytön takia.

– Hyvin nopeasti tuli se ajatus, että ihan sama olisiko hän elossa vai ei, hän ei kuuluisi lapseni elämään elämäntyylinsä takia. Ei hän varmaankaan olisi elämässäni yhtään sen enempää läsnä kun aiemminkaan, Mäntykangas jatkaa.

KOKI KAKSI KESKENMENOA

Eveliina kertoi marraskuussa Instagram-tilillään raskaudesta. Nainen on myös avautunut vaikeuksistaan tulla raskaaksi. Hän on käynyt läpi rankkoja lapsettomuushoitoja ja kokenut peräti kaksi keskenmenoa. Lapsi oli hartaasti toivottu, sillä raskautta yritettiin peräti kolme vuotta. Eveliina koki kaksi keskenmenoa, ja epäonnistuneiden inseminaatiohoitojen jälkeen koeputkihedelmöitys auttoi vihdoin viime syksynä.

– Reilu 3 vuotta kirjaimellisesti verta, hikeä sekä kyyneleitä ja vihdoin tämä päivä on täällä, voin sanoa että meille tulee vauva. Äiti ja Isi odottaa sinua maailman eniten saapuvaksi toukokuussa, Mäntykangas kirjoitti Instagramissa marraskuussa.

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Näin saat 20 vapaapeliä

Ei omaa rahaa, ei riskiä.
  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
5 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Pena
Pena
1 kuukausi sitten

Nyt isänsä nimellä julkisuutta pitäis mölyt mahassaan.

Hellu
Hellu
4 kuukautta sitten

Kannattaisi varmaan Eveliinan jo lopettaa jutut isästään, josta ei perusta pätkääkään ja joka ei perustanut lapsistaankaan (näin olen ymmärtänyt).

Ihmetystä riittää
Ihmetystä riittää
4 kuukautta sitten

Toisaalta ymmärrän katkeruuden. Eihän Matti lapsistaan välittänyt, mutta ehkä viisainta olisi antaa Matin levätä rauhassa.

ursulat,
ursulat,
Jäsen
Vastaa  Ihmetystä riittää
4 kuukautta sitten

Matin kuudes lapseton vaimo ulisee ja saa palstatilaa ylenmäärin.Hän suhtautui Mattiin kuin yksinoikeudella tämän kuoleman jälkeen.Lapset ovat varmaan koko elämänsä kärsineet isän kaipuusta.Myötätuntoni on heidän puolellaan, samoin kuin heidän yksinhuoltajaäitiensä.

Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
4 kuukautta sitten

Ei mielestäni morkannut. Alkoholistin kanssa ei ole mitään helppoa elää. Miksi pitäisi kaunistella asiaa tai muokata totuutta, jos toinen menehtyy. Matin elämäntyyli oli ihan yleisessä tiedossa. Turha sitä tässä tässä vaiheessa on yrittää valkopestä puhtoiseksi. Elämä on valintoja.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: