Eva Wahlström otti rohkeasti kantaa rintaruokintaan – julkaisi herkän imetyskuvan!

Julkinen rintaruokinta on ollut tapetilla ja mielipiteitä löytyy puolesta ja vastaan. Ex-nyrkkeilijä ja nykyinen taiteilija Eva Wahlström otti somessa kantaa rintaruokintaan sillä elokuu on kansainvälinen rintaruokinta-kuukausi. Eeva korosti, että rintaruokinta on jokaisen henkilökohtainen valinta.

– On ehdottomasti jokaisen oma valinta imettääkö ja kuinka kauan. Monilla imetys ei myöskään onnistu, vaikka kuinka haluaisi. Monessa maassahan pitkäaikainen imetys ei ole edes mahdollista äitiyslomien ollessa reippaasti lyhyempiä kuin meillä.

-Leon lopetti itse rinnasta syömisen 5 kuisena kun taas 1,5 vuotiasta Eliaa imetän vieläkin. Hän on jo sen ikäinen, että syö tavallista ruokaa, juo juomansa lasista ja sanoo kippis. Hän on jo niin vanha, että imetyksen jälkeen kerran tokaisi ”Kiitoooos titti!”.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön eva wahlström (@eva_wahlstrom) jakama julkaisu

Eva jatkoi vielä rintaruokinnan vaikeuksista ja kertoo kuinka se vahvistaa lapsen ja äidin välistä suhdetta.

– Imetys on sitä että on jatkuvassa hälytysvalmiudessa, se on valvomista öisin, kipeitä rintoja, ja monenlaista huolta. Taaperon imetys on lisäksi varpaita naamassa, sormia sieraimissa, välillä puremistakin. Not cool.

-Mutta silti yhteys lapsen ja äidin välillä imetyshetkenä on todella poikkeuksellinen. Elia on luonteeltaan itsenäinen ja vauhdikas lapsi joka muuten viihtyy noin sekunnin sylissä, mutta niinä hetkinä hän rauhoittuu viereen pitkäksikin aikaa.Tuskin hänellä on jano tai nälkä, mutta hän hakee turvaa, läheisyyttä ja lohtua. Jos on kipeä tai särkyjä, rintamaito toimii kivunlievittäjänä.

Eva kertoi olevansa onnellinen kun maalaa. Taulujen laittaminen seinälle ei kuitenkaan suju aina suunnitelmien mukaan lapsiperheessä.

– Kolmas kerta kun laitan uutta rautalankaa taulun taakse. Elia terrorisoi tauluja niin että tupla rautalanka on menny kahdesti poikki. Onhan se varsin hauskaa kun iso taulu heiluu, vanhemmat kieltää ja isoveli koittaa sitoa

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön eva wahlström (@eva_wahlstrom) jakama julkaisu

– Olen onnellinen kun maalaan

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön eva wahlström (@eva_wahlstrom) jakama julkaisu

Lue myös: Nyrkkeilijä Eva Wahlström otti kantaa naisten kokemaan syrjintään urheilupiireissä – ”Sohaistaan vähän muurahaispesää”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit