Esko Eerikäinen avautui rankoista ajoistaan: ”haavat on revitty”

Radiojuontaja Esko Eerikäinen on ollut julkisuuden kovissa pyörteissä viime aikoina julkaistuaan Instagramissa kuvan kasvattiveljensä sairasvuoteelta.

Kuvassa Esko pitää aivosyöpää sairastaneen läheisensä kädestä kiinni. Julkaisun yhteydessä Esko kertoi suru-uutisia: kasvattiveli oli menehtynyt sairauden uuvuttamana.

Esko on kertonut tuntemuksiaan asiasta omalla Instagram-tilillään, josta monet mediat ovat tarttuneet kiinni.

Asiassa on ikävää myös se, että kasvattiveljen suku on tyrmistynyt Eskon julkisesta ulostulosta ja tavasta käsitellä surua. Suvun mielestä Esko ei ole ollut kasvattiveljen elämässä läsnä kuin vasta viime hetkillä. Heidän mielestä Esko hakee vain huomiota surukertomuksellaan.

Nyt Esko on kynäillyt terävän tekstin, jossa hän kertoo mielipiteensä viime aikaisesta kohusta.

– Mä olin 11v kun saavuin Suomeen, tää viikko on ollut sellainen mun elämässä jossa nämä haavat on revitty uudelleen auki … Mun perhe, aito sellainen jäi ja juuret revittiin irti kokonaan, täällä mua odotti uusi elämä jossa jouduin opettelemaan nopeasti aikuiseksi. Nyt kun tämän viikon tapahtumat vei mua siihen hetkeen takasin vaikka olen yrittänyt unohtaa sen ajan, niin ’suku’ kertoo miten olen oikeutettu suremaan ja kuinka saan sen tehdä, ja mun pitää vielä kaiken lisäksi puolustautua siitä kuinka suren tai kuinka läheinen tai kaukainen olen ollut … olen ylpeä itsestäni ja siitä millainen minusta on tullut kaikesta, siitäkin huolimatta että olen jäänyt yksin 11v lähtien. Kukaan tai mikään ei saa sulle tulla sanomaan miten ja kuinka saat tuntea ja surra tai iloita, ei kukaan! Älä anna ihmisten kertoa sulle millainen sä saat olla, Esko kirjoittaa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]