Erokohussa vellonut Karita Tykkä täytti 47 vuotta – julkaisi haikean päivityksen: ”matka ei jatku loputtomiin”

Hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä joutui hiljattain kiusallisen ja nolon avioerodraaman keskelle, kun hänen aviomiehensä Petri Tykkä julkaisi Facebook-tilillään rajun avautumisen, jossa hän paljasti Karitan olleen uskoton. Petri uhkasi myös hakea heti avioeroa, mutta avioerohakemusta ei ole kuitenkaan toimitettu käräjäoikeuteen tähän päivään mennessä.

Lue myös: Karita Tykän aviomies julkaisi rajun avautumisen: syyttää petoksesta ja aikoo hakea eroa!

Tänään perjantaina 22. syyskuuta 2023 Karita täyttää 47 vuotta.

Ex-missi on julkaissut Instagram-tilillään pitkän päivityksen, jossa hän kertoo mietteitään ikääntymisestä ja elämästä.

– 47 vuotta tänään…Olen saanut tähän mennessä elää n. 2467 viikkoa ja tänään herätä uuteen aamuun, 47 vuotiaana. Puoli vuosisataa lähenee, mikä tuntuu aika uskomattomalta. Ikäkriisiä ei ole, mutta ymmärrys elämäni rajallisuudesta – kaikkineen nelisentuhatta viikkoa, jos selviän 80-vuotiaaksi – on noussut tietoisuuteen viime vuosina vahvasti. (Tosin ajattelin kyllä mennä paljon keskiverron ylikin.) Karita kirjoittaa.

– Viime vuosina olen miettinyt paljon elämää, sen tarkoitusta, merkityksellisyyttä ja sisältöä, tutustunut syvemmin itseeni ja siihen, kuka todella olen. On tullut aika pysähtyä – on tuumaustauon paikka ja aika miettiä elämää – itseäni tässä hetkessä ja tulevassa. Haluan elää hetkessä, mutta samalla tiedostaen mitä tulevaisuudelta elämääni kaipaan, hän jatkaa.

– Elämän arvokkuus ja merkityksellisyys on räjähtänyt vasten kasvojeni useamman kerran vuosien kuluessa – viimeisimpänä reilu 2 ja puoli vuotta sitten äidin siirryttyä ALS:n uuvuttamana valoon. Se sai minut todella pysähtymään – suru yleensä tekee niin. Ymmärsin, miten paljon olen elämästäni jo elänyt – päiviä, viikkoja ja kuukausia kuluttanut – ja miten rajallista elämä tässä kehossa onkaan. Huomisesta kun ei koskaan tiedä… Karita kirjoittaa.

Karitan päivityksestä huokuu elämän rajallisuus ja ainutlaatuisuus.

- ILMOITUS -

– En valitse elää pelossa tai kuvitelmissa mitä kaikkea voi tapahtua, samaan aikaan kuitenkin tiedostan, ettei matka jatku loputtomiin – että aika on arvokasta – jokainen hetki on. Rakastan elämää ja haluan elää enemmän kuin koskaan aiemmin! Jos saisin jotain pyytää lahjaksi olisi se aika, hyvää laadukasta aikaa kokea elämää kaikilla aisteilla ja elää.

– Olen saanut elämältä paljon, mitään en enää pidä itsestäänselvyytenä ja kaikesta olen kiitollinen. Perheestä, ystävistä, rakkaimista, terveydestä, työstä, jota rakastan, yhteydestä, kokemuksista, tunteista…elämästä! Tiedostan, tänä päivänä vahvemmin kuin koskaan aiemmin, etten kulje täällä yksin, joka sekin tuo iloa ja turvaa huomiseen – tiedän, että minua kannatellaan, suojellaan ja rakastetaan.

Karita myöntää, että hänen syntymäpäivä-kirjoituksestaan tuli hieman haikea ja surumielinen.

– Tästä sanoituksesta taisi tulla sävyltään hiukan surumielinen, se ei kuitenkaan ollut tarkoitukseni. Pohjimmiltaan tämä kirjoitus kumpaan suuresta kiitollisuudesta ja loputtomasta rakkaudesta elämää kohtaan. Kiitos sinulle siellä, jonka kanssa saan kulkea.

- ILMOITUS -

Lue myös: Erohuhujen keskellä vellova Karita Tykkä avautui: ”Olen kokenut ahdistusta parisuhteessa”

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]