Erika Vikman hermostui ulkonäkönsä arvosteluun – latasi suorat sanat: ”Mitäs v*tun väliä sillä on!?”

Suomen syntisin laulaja Erika Vikman on julkaissut jälleen törkykuumaa materiaalia sometilillään.

Erikan tuorein Instagram-postaus on kerännyt paljon kehuja ja ihailuja, mutta joukkoon on mahtunut myös hierman arvostelevia kommentteja, jotka koskevat laulajan ulkonäköä.

– Kaunis nainen Erika on, mutta kyllähän vyötäröllä on alkanut makkaraa tulemaan. Ei siitä mihinkään pääse. Samojen asioiden kanssa tietty me kaikki painitaan ettei sillä, eräs miespuolinen henkilö kirjoittaa.

Erika ei ole jäänyt sanattomaksi. Hän on suorastaan pöyristynyt kommentista, ja ladannut arvostelijalle suorat sanat takaisin.

– Ja mitäs v*tun väliä sillä on? Toivotan sinut tervetulleeksi 2023-luvulle, jolloin ihminen on ihan yhtä arvokas/seksikäs/menestyvä oli ”makkara” tai ei. Jos tolla kommentilla yritit hallita minua niin epäonnistuit, Erika on vastannut.

Samainen kommentoija jatkaa vielä aiheesta:

– Erikan myyntivaltti on seksikkyys. Se on hänen instrumentti. Siksi siitä kannattaa pitää huolta. Normaali taviksella näin ei ole. Mikäli sanoisin jollekin miehelle, että tullut hiukan reppua, kukaan ei pillaistuisi. Niinkuin sanoin, ei se helppoa ole kenellekään.

– Selvästi nyt osui hermoon kun noin kipeää tekee? Otetaan vaikka miesten tanssiryhmä Hunks, jonka esitys perustuu siihen että ovat seksikkäitä naisten silmissä. Mikäli siellä alkaisi kavereilla olla sixpackin sijaan kunnon kaljamahaa ei kestäisi suosio kauan ja se myös olisi täysin ymmärrettävää, mies jatkoi.

Erika alkoi kypsyä miehen juttuihin:

– On vaikea ymmärtää, että tosissasi näitä kirjoittelet. Äänihuulien tuottama ääni on INSTRUMENTTINI ja seksikkyys ei todellakaan ole kiinni vyötärön mallista. Ja tavoitteeni ei todellakaan ole olla mikään naispuoleinen hunks. Give me a break… Erika sivaltaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ERIKA VIKMAN (@erikavikman) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, katso kuva tästä.

Jyrki 69:n somekäytös antaa osviittaa suhteesta Erika Vikmaniin

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Nelonen

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit