Erika Helin poistettiin helsinkiläisyökerhosta kesken illan paljastavan asuvalinnan vuoksi! – Kuva!

Missikaunotar ja Onlyfans-tähti Erika Helin kertoo Instagram Stories -osiossaan, että hänet heitettiin pihalle asuvalintansa takia helsinkiläisestä Teatteri-ravintolasta lauantai-iltana. Asiasta uutisoi ensin Metropoli.net.

– Kyllähän oli hämmentynyt olo, kun eilen olin keskittynyt hyväntuuliseen keskusteluun kavereiden kanssa, niin yllättäen järkkäri tuli mut sit hakemaan pois ja ilmoitti, että mun tulee poistua. Talutti ulos baarista, vaikka en mitenkään vastustellut ja mennessään hän kovaan ääneen tylytti mun asuvalintaa. Hän sanoi, että kyseessä on K24 aikuisten baari viitaten mun toppiin, ja jotain ettei mun tarvitse heillä enää asioita, Helin kertoi Instagram Stories-osiossaan.

Erika on hämmentynyt järjestysmiehen toiminnasta, ja kokee tulleensa nöyryytetyksi.

– Olisinhan tietysti voinut hakea narikasta toisen paidan, jos asiasta olisi huomautettu – omasta mielestä on kyllä ristiriitaista edes ottaa asiakas sisälle, jos asu ei sovellu. Ei ole sopivaa jälkeenpäin muuttaa mieltä, enkä ymmärrä, miksi asiakkaan nöyryyttäminen oli tarpeellista tässä, Erika kirjoittaa.

Helin koki tilanteen jopa uhkaavana.

– Mysteeriksi jäi, miksi hän käyttäytyi niin agressiivisesti ja halusi mennä henkilökohtaisuuksiin. Mun mielestä tilanne oli uhkaavan tuntuinen. Tuli mieleen, että oliko tässä joku muu syy taustalla? Tosi ikävä juttu kuitenkin.

Hän kertoo käyttäytyneensä ravintolassa täysin asiallisesti.

– No eka kerta kaikkea, näköjään myös baarista ulos lentämistä ilman häiriökäytöstä. Toivottavasti tämä ei ole Teatterin yleinen linja, Helin pohtii.

– Oon ehkä liian tottunut toisen kotimaani pukeutumiskulttuuriin – siellä paljon rennompaa, Maltalla asuva Erika toteaa lopuksi Instagram Stories -päivityksessään.

Erika julkaisi sometilillään myös kuvan käyttämästään asuvalinnasta, joka oli liikaa yökerholle.

Kuvassa bikiniä muistuttava yläosa, joka oli liikaa Teatteri-yökerholle. Kuvakaappaus: Erika Helin, Instagram

Katso kuva tästä, jos upotus ei näy.

Kuva: AOP

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit