spot_img

Eevi Teittisen keskosvauvalla terveysongelmia: ”Tuntuu sattuvan nyt paljon”

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen, 32, ja ex-vapaaottelija Teemu Packalénin esikoistytär syntyi keskosena 1. päivä marraskuuta. Vauvan laskettu aika oli vasta joulukuussa.

Pariskunta on päivittänyt Instagramissa tunnelmia vauva-arjen keskeltä. Teittisen mukaan ensimmäiset viikot keskosen kanssa olivat haastavia. Tuore äiti julkaisi vuoden alussa päivityksen, jossa hän kertoi vasta nyt osaavansa nauttia äitiydestä.

Eevi kertoi helpottuneena, ettei vauvan painoa tarvitse enää kytätä kellon ympäri.

– Nyt vasta koen, että voin hengittää. Koen, että osaan ja selviän. Nyt kun lapsen painoa ei tarvitse kytätä, syöttöpunnituksia muistaa, kelloa kytätä, ruokintaa suorittaa toista tuntia ja monella eri menetelmällä, Eevi iloitsi.

- ILMOITUS -

Takapakkia

Nyt Teittinen julkaisi Isntagram Stories -osiossa päivityksen, jossa hän kertoo, että pienokainen kärsii vatsakivuista. Oireet ilmaantuvat kun lapsi on syönyt.

– Alkaa loppua ymmärrys, pinna ja keinot. Vauva huutaa lähes jokaisella syötöllä kello 16 eteenpäin suoraa huutoa. Vatsa käy ja se tuntuu sattuvan nyt paljon. Ilman ruokailua täysin ok. Oon soittanut kaikkialle tänään ja saan vaan vastaukseksi ”tuo on normaalia”. No kun ei se ole, Eevi kirjoitti Instagram-tarinaosiossa.

Eevi kertoo, että hän on varannut ajan kahdelle eri lääkärille.

– Pystyasennossa syöttö oli ainoa, millä saatiin syötyä edes vähän. Huomenna käydään yhdellä lastenlääkärillä ja ensi viikolla allergiatesteissä toisella lääkärillä. Molemmat lääkärit löytyi teidän suosituksella, kiitos (sydän), Eevi jatkoi syöttökuvan yhteydessä.

Lastenlääkäristä kotiuduttuaan Eevi julkaisi Instagram Stories -osiossa kuvan, jossa hän pitelee tytärtään sylissään.

– Ei ollut kielijänteessä vikaa, eli me jätetään nyt seuraavaksi maidollinen korvike pois ja taidan karsia omaa ruokavaliota vielä lisää (ollut maidoton, glut, soijaton eikä nautaa, suklaata, lakritsia), Eevi kertoo tuoreimmassa somepäivityksessä.

- ILMOITUS -

– Alleriatestejä odotellessa, hän jatkoi.

IG: @eeviteittinen

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Eevi Teittinen (@eeviteittinen) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Eevi Teittinen (@eeviteittinen) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Eevi Teittinen (@eeviteittinen) jakama julkaisu

Eevi Teittinen synnytti keskosen – julkaisi nyt rehellinen päivityksen äidiksi tulemisesta: ”En kokenut sitä onnea ja iloa heti”

- ILMOITUS -

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: