Ennen laskettua aikaa sairaalaan joutunut Eevi Teittinen meni shokkiin: ”Vauvan syke hävisi”

Uutisoimme eilen maanantaina (25.10) miten raskaana oleva fitnesskaunotar Eevi Teittinen joutui sairaalan synnytysosastolle, ennen laskettua aikaa.

Eevin ja vapaaottelijapuoliso Teemu Packalénin lapsen laskettu aika on vasta joulukuussa.

Eevi kertoi Instagram Stories -osiossa hakeutuneensa sunnuntaina sairaalaan, kun hän epäili lapsivetensä alkaneen tippua. Eevi kertoikin, että vauva saattaa syntyä jo lähipäivien aikana. Myös sairaalassa tehty lapsivesitesti oli positiivinen.

Nyt Eevi on päivittänyt lisätietoja sairaalasta Instagram-tilillään. Tuoreesta päivityksestä käy ilmi, että sairaalassa on koettu taas jännittäviä ja pelottavia hetkiä.

Eevi kertoi tekstissään, että vauvan syke oli hävinnyt hetkellisesti tänä aamuna.

– Aamulla tuli shokki, kun vauvan syke hävisi. Siitä vauhdilla synnytyssaliin ja mietin et mitä täällä tapahtuu. Sitä menee ihan paniikkiin. Onneksi syke tuli takaisin ja sitä seurattiin koko aamu ja päivä. Päästiin salista takaisin osastolle ja eletään hetki kerrallaan, Eevi kirjoittaa Instagramin Stories-osiossa.

– On se hullua, miten 5 minuuttia aikaisemmin puhutaan huomisesta mahdollisuudesta päästä kotiin odottelemaan synnytyksen käynnistämistä ja sitten rullataankin jo kohti salia. Jokainen synnytys on erilainen.

– Mielelle äärimmäisen haastavaa ja kaikki jatkuvaa sopeutumista. Kaikki vaihtoehdot käytännössä edelleen auki. Flown pitäminen äidillä vähän haastavaa, mutta tärkeintä että kaikki hyvin ja likka voi hyvin + kaikki aika plussaa mitä saadaan. Iso kiitos Tyksin mahtavalla hoitohenkilökunalle, Teittinen päättää päivityksensä.

Eevi Teittisen vauvan laskettu aika on joulukuussa – joutui yllättäen jo nyt sairaalaan: ”Ei kyllä missään vaiheessa tuntunutkaan omalta jutulta”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit