Eevi Teittisen vauvan laskettu aika on joulukuussa – joutui yllättäen jo nyt sairaalaan: ”Ei kyllä missään vaiheessa tuntunutkaan omalta jutulta”

Fitness-valmentaja ja somevaikuttaja Eevi Teittinen ja vapaaottelija Teemu Packalén odottavat lasta, jonka laskettu aika on joulukuussa.

Eevi julkaisi äskettäin Instagram-tarinapäivityksen, jossa hän kertoo olevansa jo sairaalassa. Hän epäili lapsiveden jo tippuneen.

– Sunnuntaina aamupäivällä tultiin varuiksi TYKSiin, mutta jäätiinkin osastolle eilen siis vähän yllättäen (olin lähdössä uimakouluun ja huonekaluostoksille), Teittinen kirjoittaa.

Eevin mukaan lapsi saattaa syntyä jo tällä viikolla.

– Ensimmäinen lapsivesitesti näytti negatiivista, mutta uusittiin, ja lapsivettähän se. Viikot 33+4 nyt, ja lapsi laskeutunut tosi alas jo. Vahvasti näyttää siltä, että tällä viikolla any time soon synnytetään.

Eevin ja Teemun ensimmäinen yhteinen lapsi on tyttö.

– Tämä päätti olevansa skorpionityttö, joten luotan hänen vahvaan ulostuloonsa. Olen itsekin syntynyt hei jo viikolla 29, ja täällä ollaan oikein hyvissä käsissä. TYKSin tyypit on upeita. Toi joulukuun yhdeksäs (laskettu aika) ei kyllä missään vaiheessa tuntunutkaan omalta jutulta. Ymmärrän siis, että tämä kuukausi tuntuu kivemmalta, Eevi kirjoitti.

Pariskunnan piti myös osallistua synnytysvalmennukseen.

– Kun ei nyt keretty synnytysvalmennukseen niin Teemu sanoi että katotaan Googlesta, Eevi nauroi Instagram Stories -julkaisunsa yhteydessä, jossa hän makaa sairaalasängyllä Teemu vieressään.

Tsemppiä synnytykseen!

Eevi Teittinen, Instagram
Eevi Teittinen, Instagram
Eevi Teittinen, Instagram

Sporttipari kävi syyskuussa Mallorcalla nauttimassa aurinkoa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Eevi Teittinen (@eeviteittinen) jakama julkaisu

Lue seuraavaksi:

Ennen laskettua aikaa sairaalaan joutunut Eevi Teittinen meni shokkiin: ”Vauvan syke hävisi”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit