Eduskuntavaaliehdokas Sofia Kazakov valehteli ikänsä – ja paljon muutakin

Ei tartte olla Dannyn ikäinen -riittää kun on vähän Helmiä vanhempi – niin muistaa ajan kun oli isoja totuuksia ja kertomuksia. Oli uskonto, koti, isänmaa ja mitä niitä on.

Asiat oli joko tosia tai epätosia. Kaikki oli jotenkin selkeää. Sitten tuli rohvessoorit ja media ja kertovat, että se sun uskonto on btw epätieteellistä höpöhöpöä, isänmaatakaan ei ole vaan ne on kaikkien yhteisiä nämä maat eikä isiä ja äitejäkään enää kuulkaa ole. Suuressa viisaudessaan filosofit julistivat kansalle ettei ole olemassa mitään tietoa, todellisuutta tai totuutta. 

Selevä homma, sanoi Ano Turtiaisen VKK:n kansanedustajaehdokas Kazakovin Sofia ja alkoi elää, varmaankin rohvessoorien innoittamana, tätä uutta totuuden jälkeistä aikaa ihan tosissaan! Vuonna 2015 Sofia osallistui Suomen täydelliset venäläisnaiset- sarjaan, ja esiintyi lastenlääkärinä. Ensin selvisi, että Sofia ei ollut lastenlääkäri vaan sairaanhoitaja. Noo, kerrankos sitä ammattiaan vähän liiottelee.

Nyttemmin on paljastunut, ettei Täydellinen venäläisnainen mielestään ole tosin venäläinen, eikä edes nainen!

Sofia myös kuvaa itsensä ehdokasesittelyssään 35- vuotiaana, mutta onkin syntynyt oikeasti vuonna 1975. Sohvi lienee Suomen ainoa 47-vuotias 35-vee. 

Kazakov vastasi Iltalehden ikäkyselyihin: ”Identifioin itseni transkolmekymppiseksi. Minulla ei ole sukupuolta eikä ikää”.

Toki sitä voisi tähän toimittajaa muistuttaa, että ei ole kohteliasta tiedustella naiselta hänen painoaan tai ikäänsä. Siinä mielessä sitä ymmärtää rouvan närkästyksen.

Kun Iltalehden toimittaja uteli Sofialta lisää tarkentavia kysymyksiä näihin pikkuasioihin, niin kansanedustajaehdokkaamme alkoi kertoa tarinaa toimittajalle siitä, miten eduskunnan turvallisuuspäällikkö pyytää toimittajan tietoja. No ei oikeesti ollut pyytänyt, eikä eduskunnassa ole turvallisuuspäällikköä.  

Iltalehden jutun jälkeen tuleva kansanedustajamme(?) kertoi Facebookissa, että ei olekaan ”..transikäinen tai transfuugi. Eikä minusta sellaista tule, vaikka transrasvassa paistaisi”.

Mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella? No Sofia ainakin on hylännyt totuuden kaltaiset käsitteet vanhentuneina. Hän on ja ei ole samaan aikaan. Eilen hän oli, mutta tänään ei. Kun Sofian kuvia katsoo ja perehtyy hänen ajatuksiinsa Facebookissa, niin sitä todella ymmärtää, että todellisuus on jokaisella omanlaisensa. 47-vuotias on 35-vuotias, jos hän identifioituu profiilikuvaansa, joka on muokattu näyttämään 18-vuotiaalta tietokonepelihahmolta.

Kun Sofiaa peilaa ajan henkeen, niin kaikki alkaa näyttää selvältä. Tätä on toivottu ja nyt saatiin. Yhden asian Kazakov voisi kyllä tarkentaa vaikka kommenttikenttään: mikähän on transfuugi?

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]