IS: Danny vertaa Frederikiä Trumppiin: ”Molemmat miehet puhuvat niin paljon soopaa”

Vuosikymmeniä Frederikin, eli Ilkka Sysimetsän, 75, tuntenut iskelmäkuningas Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, näkee Reetussa samoja piirteitä kun USA:n presidentissä Donald Trumpissa, asiasta uutisoi Iltasanomat.

Danny antoi IS:lle haastattelun, jossa hän kertoo lukeneensa Frederikin tuoreen elämänkerran Harva meistä on Frederik (Otava).

Kirjassa kerrotaan värikkäitä tarinoita 60 vuoden ajalta, ja paljastuksista on noussut useampi kohuotsikko heti kirjan julkaisun jälkeen. Reetu väittää kirjassa muun muassa käyttäneensä kokaiinia BB-talossa yhdessä Andy McCoyn kanssa, rokkarilegenda kiisti väitteet. Frederik kertoo kirjassaan myös nukkuneensa yön laulaja Erika Vikmanin kanssa, joka oli siihen aikaan Dannyn tyttöystävä.

Lue myös: Iskelmätähti Frederik, 75, vietti yön Erika Vikmanin kanssa samassa sängyssä: ”Olin onneni kukkuloilla, enkä ollut uskoa silmiäni”

– Hän rakentaa jutuillaan uskottavuusongelmaa, Danny toteaa Iltasanomille.

– Reetuhan toimi aikoinaan oman Stumppi-lehtensä päätoimittajana, ja tuolloin hän kehittyi kirjoittajana. Lahjakkuutta löytyy siis siltäkin alalta.

Suomen Trump

Danny nauraa että jotkin Fredirikin ystävistä kutsuivat miestä jo ”Suomen Trumpiksi”.

– Uskoisin sen johtuvan siitä, että Reetu on valinnut itselleen sellaisen tien, jossa lukija tai kuuntelija saa itse päättää, mitä haluaa uskoa, vai haluaako uskoa. Molemmat miehet puhuvat niin paljon soopaa, että uskokoon ken haluaa, Danny sättii.

Musiikkineuvos haluaa kaikesta huolimatta pitää yllä ihmissuhdettaan Frederikiin, jota hän kutsuu ”melkein ystäväkseen”.

– Kunhan kaverin tarpeettomat Trump-piirteet aikanaan häviävät, niin ehkä yllämme vielä joskus ystäviksi, Danny päättää.

Lue myös: Rajua kritiikkiä Janita Lukkarisen julkisesta syöpätaistelusta! – Tällaisia viestejä Frederik julkaisi Facebookissa!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit