Iskelmätähti Frederik, 75, vietti yön Erika Vikmanin kanssa samassa sängyssä: ”Olin onneni kukkuloilla, enkä ollut uskoa silmiäni”

Iskelmälaulaja Ilkka ”Frederik” Sysimetsästä, 75, julkaistiin tänään keskiviikkona omaelämäkerta. Kirjan nimi on Harva meistä on Frederik. Reetu on kirjoittanut kirjan yhdessä toimittaja Tommi Pietarisen kanssa. Kirjassa käydään laulajan elämä läpi lapsuusajoista nykyhetkeen.

Kirjan loppupuolella Reetu kertoo että hän pääsi tekemään läheisempää tuttavuutta Suomen kuumimman laulajan Erika Vikmanin, 27, kanssa. Tapahtuma sijoittuu tämän vuoden heinäkuuhun, jolloin helsinkiläinen Teatteri-klubi juhli 20-vuotissynttäreitään. Juhlissa vilisi julkkiksia ja Frederikin mukaan bileet oli kosteat koronaviruksen tuomista rajoituksista huolimatta.

Lue myös: Rajua kritiikkiä Janita Lukkarisen julkisesta syöpätaistelusta! – Tällaisia viestejä Frederik julkaisi Facebookissa!

Frederik tapasi VIP-juhlissa räpäri Sini Sabotagen sekä tämän miesystävän. Pöytään istahti myös Erika Vikman, joka oli Sysimetsän mukaan ”upea nuori kaunotar”, ja josta mies ei saanut pidettyä katsettaan erossa. Erika seurusteli vielä tuohon aikaan iskelmäkuningas Dannyn, 78, kanssa.

Juhlien jälkeen Frederik sai kutsun jatkoille Sini Sabotagen luo, eikä mies halunnut kieltäytyä ”viehättävästä seurasta”, sillä myös Erika oli lähdössä Sinin luo jatkoille.

Jatkot venyivät myöhään ja muiden mennessä yöpuulle, jäivät Erika ja Reetu kahdestaan olohuoneeseen.

– Panin merkille, että Sini jätti makuuhuoneen oven auki kuin tahtoen varjella seuraani jäänyttä kaunotarta mahdollisilta lähentely-yrityksiltä. Huippumallin mitat täyttävä yövieras ei tuntunut pelkäävän minua, Frederik kertoo kirjassa.

– Ei sinun kannata Reetu lähteä enää kotiin ajamaan. Jäät tänne yöksi minun viereeni nukkumaan, oli Erika todennut Reetun mukaan hänelle.

Polkeminen alkoi

Frederik kertoo, että Erika otti komerosta esiin uimapatjan, jossa kaksi ihmistä mahtuisi nukkumaan vierekkäin.

– Sitten hän alkoi polkea siihen tomerasti ilmaa. Minä istuin rauhallisesti sohvalla. Kun patja oli saavuttanut muhkeat muotonsa, kellistyimme sen päälle vierekkäin. Muhkeiksi havaitsin myös seuralaiseni muodot, kun hän kumartui levittämään yllemme peiton.

Eroottiset kuvat vyöryivät mieleen

Erikan muodoista sekaisin mennyt Frederik oli onnensa kukkuloilla ja hänen mieleensä alkoi vyöryä ”eroottisia kuvia”.

Olin onneni kukkuloilla, enkä ollut uskoa silmiäni, joten suljin ne. Mieleeni vyöryi eroottisia kuvia, aistimuksia ja tunteita, Reetu hehkuttaa kirjassa.

Lue myös: OHO! Kohupari kekkereissä! Erika Vikman julkaisi yhteiskuvan Dannyn kanssa! Juhlissa myös Reetu ja Meiju Suvas! – Katso kuvat

Vain kaunista unta

Mitään seksuaalista ei kuitenkaan ollut Reetun mukaan tapahtunut.

Se oli vain kaunista unta, ajattelin pettyneenä, mutta sitten tunsin toisen kehon lämmön, ja kohottautuessani peiton alta hahmottui kurvikas nainen, jonka rauhallinen hengitys palautti mieleeni yön tapahtumat.

– Se oli kuin olikin totta, vieressäni makasi suomalainen Milon Venus, upea tangokuningattaremme Erika Vikman, johon en ollut tohtinut yöllä koskea. Sen periaatteen olen nimittäin oppinut, ettei varattuihin naisiin sekaannuta, vaikka heitä olisi roppakaupalla tarjolla – esimerkiksi keikkapaikalla, Reetu kertaa kirjassa.

Erika ja Danny erosivat yhteistuumin 5. syyskuuta.

Lue myös: ERO! ERIKA VIKMANIN JA DANNYN SUHDE OHI: ”OLEMME VAIN YSTÄVIÄ”

Tapasivat myös elokuussa

Erika Vikman ja Frederik viettivät kekkereitä myös elokuun lopussa, juhlissa oli tuolloin mukana myös Danny. Lue aiheesta lisää tästä.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit