PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

”Rakas D!” Erika Vikman viihtyi risteilyllä Dannyn kanssa! – Helmi Loukasmäki rentoutui tällä välin yksin viinin ja Sinkkuelämää-sarjan parissa! – Kuvat

Laulaja Erika Vikman heitti keikan perjantaina (14.1) Viking Gracella -laivalla.

Ennen keikkaa Vikman julkaisi Instagram Stories -osiossa yllättäen yhteiskuvan ex-rakkaansa Ilkka ”Danny” Lipsasen, 79, kanssa.

Lue myös: No nyt! Erika Vikman aikoo heittää laivakeikan Viking Linella – tältä näyttää syntinen showasu!

Kuvan yhteyteen Erika oli kirjoittanut ”Rakas D!”.

- ILMOITUS -

Instagram / Erika Vikman

Helmi jäi nautiskelemaan yksin viiniä ja sushia Sinkkuelämää-sarjan parissa

Samaan aikaan Dannyn viehättävä ja herttainen avustaja-ystävätär Helmi Loukasmäki, 20, jakoi Instagram Stories -osiossa perjantai-iltana (14.1.) videoita illanvietostaan, jossa hän nautiskeli tv:n ääressä yksin viiniä ja herkutteli sushia.

Helmi kuvasi pöydällä ollutta viinilasia, jonka vieressä näkyi yhdet syömäpuikot ja kuuden sushipalan take away annos. Taustalla olevasta telkkarista näkyi tulevan Sinkkuelämää-sarjan jakso.

Seiska uutisoi hiljattain, että Iso D olisi ajautunut kolmiodraaman keskelle. Lehden mukaan Helmi ja Erika käyvät kovaa taistelua musiikkineuvoksesta.

Lue myös: Seiska: Kolmiodraama! Helmi Loukasmäki ja Erika Vikman taistelevat Dannysta!

Helmi on asustellut viime aikoina Dannyn luona Kirkkonummella. Kesäisin hänet on totuttu näkemään laulajan Rauman merenrantahuvilalla.

– Tämä on ihan minun ja Dannyn yhteinen päätös, että olen täällä. Mitään aihetta paikkani luovuttamiseen ei siis ole! Helmi kommentoi tiukkana Seiskalle.

- ILMOITUS -

Danny kiisti aiemmin Instagramissa, ettei kolmikon välillä ole draamaa.

Lue myös: Danny kommentoi suhdettaan Helmi Loukasmäkeen ja Erika Vikmaniin – Kiistää kolmiodraaman!

Instagram / Helmi Loukasmäki

Seiska: Helmi Loukasmäki, 20, näytti pippurisen puolensa! – Taistelee musiikkineuvoksesta kynsin ja hampain: ”Dannyn Kirkkonummen-koti on minulle kuin toinen koti!”

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
4 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Leevi
Leevi
3 päivää sitten

Erika on mennyt ihmisenä alaspäin kun lehmän häntä, sääli.

Leevi
Leevi
3 päivää sitten

D yrittää antaa sellaisen kuvan, että ”minä olen kova poika”. Totuus on kuitenkin, ettei 8-kymppisesta ole enää ainakaan seksiin. Mutta näinhän se on se vanha totuus, että siitä puhe mistä puute. Helmin kannattaa nyt lähteä kiltisti sinne Pohjanmaalle. Erika käyttää vaan rahallisesti hyväksi papparaukkaa. Mitäköhän papan jälkeläiset on mieltä tuosta vanhuudenhöperöstä.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Leevi
3 päivää sitten

Todella ikävää, kun lapset joutuvat lukemaan ja kuulemaan tuollaisia juttuja isästään. Tottakai Erika on jo hyötynyt Dannystä, ilman häntä ei olisi niillä taidoillaan tangokuningatar. Nyt kun tuo nykyinen tyyli ei olekaan avannut ovia maailmalle niin pitää palata papan luokse.

Elviira
Elviira
5 päivää sitten

Jaksaa tuo D reissata.

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: