Me Naiset: Danny avautui avioliitostaan Liisa Lipsasen kanssa: ”Toisella oli rahaa toistasataa miljoonaa. Minulla ei ollut”

Iskelmälegenda Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, paljasti Me Naiset -lehdessä yksityiskohtia 34 vuotta kestäneestä avioliitostaan Liisa Lipsasen kanssa.

Dannyn mukaan yksi suuri syy eroon oli raha: Liisalla sitä oli ja Dannylla ei. Liisa rikastui miljoonilla myytyään perheyrityksensä Seppälän 1980-luvun lopulla Stockmannille.

– Olimme kumpikin tehneet tahoillamme paljon työtä, Liisa perheyrityksensä vaateketju Seppälän parissa ja minä D-tuotannon puikoissa. Kun Liisa 80-luvun lopulla myi Seppälän, hän sai yhtäkkiä valtavasti rahaa, ja sitä piti alkaa käyttää, Danny kertoo.

Liisa osti Ruotsista upean linnan, jossa Dannykin pääsi kokeilemaan linnanherran elämää useita vuosia. Mies ei kuitenkaan sopinut kertomansa mukaan tähän rooliin.

– Henkilökunta huomautteli minulle, että minun pitäisi käyttäytyä enemmän kuin linnanherra, kulkea asianmukaisissa vaatteissa ja metsästää, Danny nauroi Me Naisille.

Dannyn mukaan yksi suuri syy eroon oli raha.

– Suhteeseemme vaikutti loppuvaiheessa se, että toisella oli rahaa toistasataa miljoonaa. Minulla ei ollut.

Danny erosi syksyllä 2020 laulaja Erika Vikmanista. Danny ja 19-vuotias Helmi Loukasmäki ovat viihtyneet yhdessä viime kesästä saakka. ”Ystävykset” eivät ole myöntäneet romanttista suhdetta.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit