Tukeeko Helmi Loukasmäki Dannyä UMK:hon liittyen? – Näin Iso D vältteli kysymystä IL:n haastattelussa!

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, on yksi Uuden musiikin kilpailun finalisteista. Finaalipaikka tuli positiivisena yllätyksenä Iso D:lle, joka kommentoi asiaa Iltalehden haastattelussa.

Lue myös: Seiska: 19v Helmi Loukasmäellä studiosessiot Dannyn kanssa! ”Olen aina tykännyt vähän varttuneemmasta menosta”!

– Kuntoni on hyvä, ja on upeaa vielä kerran käydä yrittämässä (viisuihin). Superhienoa saada olla mukana tässä hommassa. Superhienoa saada olla mukana tässä hommassa. Eläköön ne, jotka tästä päättivät! Danny hehkuttaa Iltalehdelle.

Danny siirtyi hiljattain Mökkitie Recordsille ja iskelmäkuningas sai väännettyä viisi uutta biisiä yhteistyössä Janne Rintalan kanssa. Rintalan tekemä Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua kappale päätyi Ylelle.

– Siellä todettiin sen olevan riittävän kelpo. En ollut etukäteen tietoinen, että se on lähetetty UMK:hon. Se, että se hyväksyttiin UMK:hon, on minulle suuri ja iloinen yllätys, Danny kertoo IL:lle.

Lue myös: Iskelmäkuningas Danny solmi levytyssopimuksen! Poseeraa nyt mustan ja kiiltävän menopelin vierellä: ”Tunnen suurta tyydytystä ja onnellisuutta”!

Janne Rintala on tehnyt myös Erika Vikmanin UMK-kappaleen Cicciolina. Vikman sijoittui kappaleellaan lopulta toiseksi.

– Janne Rintala on ylivertainen tämän ajan mestari. Olen onnellinen, että saan hänen kanssaan tehdä töitä, Danny ylistää.

Iso D kehuu myös Erikaa maasta taivaaseen, ja kertoo olleen yhteydessä ex-kumppaniinsa puhelimitse.

– Olen hyvin iloinen siitä, että daami, jonka kanssa aloitin yhteistyön vuosia sitten, on jatkanut määrätietoista toimintaa. Hän on mitä upeimmalla tavalla kehittänyt itseään ja on nyt tämän maan suosituimpia naisartisteja.

Danny naurahtaa, kun toimittaja kysyy, että tukeeko Helmi Loukasmäki häntä UMK:ssa.

– Juonena lehtitoimittajana varmasti ymmärrät, että en kuullut kysymystä, Danny vastaa naurahtaen.

Lue myös: Ohhoh! Katso kuvat: Dannyn Helmi, 19, poseeraa viettelevästi mustissa lateksipöksyissä

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki)

Danny kertoi UMK-kappaleestaan enemmän Instagramissa.

– Suuri kunnia olla mukana tämän vuoden UMK:ssa! Kappaleeni on Janne Rintalan tekemä Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua.

– Laulussa on kysymys siitä, että elämä on lahja, jonka pituudesta ei kukaan tiedä. Mutta sen tietää, että se aikanaan päättyy ja kappaleessa sitä aihetta käsitellään humoristisesti ja totuudenmukaisesti. Laulusta on tehty myös englanninkielinen teksti nimellä On The Day When Everyone Is Loving Me.

– Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua -kappale julkaistaan maanantaina 18. tammikuuta. Odotan innolla, että pääsette kuulemaan sen, Danny iloitsee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DANNY ”ISO D” (@dannyisod)


Lue myös: 

Danny painottaa Seiskan haastattelussa: ”En ole pitänyt nuorempaa ikää esteenä”

Seiska: Helmi Loukasmäkeä, 19, ärsyttää hänen ja Dannyn, 78, suhdeutelut: ”Jos ihminen on hyvä, on ihan sama, minkä ikäinen hän on!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit