Danny, 78, pamauttaa rehellisenä Apu-lehden haastattelussa: ”Seksuaalinen aktiviteettini toimii”!

Iskelmäkuningas Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, kertoi avoimesti ajatuksiaan Apu-lehdelle.  Danny kertoi haastattelussa muun muassa, että hänen seksuaalinen aktiviteetti ”toimii” ja että, hän on muutenkin hyvässä kunnossa. Dannyn rinnalla on viime kesästä asti nähty 19-vuotias blondikaunotar Helmi Loukasmäki, joka autteli viihdeneuvosta Rauman huvilalla viime kesänä, ja siirtyi sen jälkeen Kirkkonummelle Dannyn toiseen osoitteeseen.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki)

Kaksikko on käynyt muun muassa studiolla kokeilemassa Helmin laulutaitoja, ja alku on näyttänyt lupaavalta. Lisäksi pari on bongattu yhdessä muun muassa kauppareissuilla.

Danny ottaa pian osaa UMK-kisaan hautajaiskappaleellaan Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua. Aktiivinen laulaja ei unelmoi vielä eläkkeestä.

– Se kuulostaa minusta siltä, että kaikki elintoiminnot loppuu! Kivempaa on toimia eläkeiässä itseäänkin viihdyttävällä tavalla, Danny kertoo Apu-lehdelle.

Danny kertoo havahtuneensa aika ajoin siihen, että kuinka terve ja hyvä hänen on olla.

– Haluan iloita siitä, että taas tuli yksi päivä lisää! Havahdun aika ajoin toteamaan: Jukra, kun mä olen terve. Jukra, kun on hyvä olo, jukra, kun asiat ovat hyvin, Iso D kertoo Apu-lehdelle.

Ikä on vain numeroita, sen todistaa Danny, joka julistaa olevansa kaikin puolin yhä hyvässä kunnossa. Mies on jo nuoresta asti niittänyt seksisymbolin mainetta, eikä ikääntyminen ole vielä estänyt paikkoja toimimasta.

– No, kysymys voisi minun osaltani kuulua näin: toiminko minä vielä? Kyllä, seksuaalinen aktiviteettini toimii toistaiseksi. Niin kauan kuin näin on, maailma on minulle avoin. On paljon asioita, jotka voivat sammuttaa miehisyyden, se on ominaisuus, jota seuraan tarkasti.

– Se loppunee aikanaan, mutta siihen asti on syytä kiittää, että saan olla vielä elämässä mukana kaikkine voimineni. Ja toivoa ja rukoilla, että jos saa rakkauden, saisi myös viisauden sen ylläpitämiseen, iskelmälegenda muotoilee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DANNY ”ISO D” (@dannyisod)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DANNY ”ISO D” (@dannyisod)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit