Cristal Snow hukkui törkypalautteeseen Ylen tv-ohjelman jälkeen – ”Kaikennäköistä ala-arvoista nimittelyä”

Mediapersoona Cristal Snow osallistui lauantaina (28.1) Ylen kanavalla Hengaillaan-uutuusohjelmaan, joka perustuu ruotsalaiseen På spåret-formaattiin.

Lähetyksen jälkeen Snow hukkui törkypalautteeseen. Nyt hän kommentoi ohjelmaan osallistumista Instagram-tilillään.

– Saaduista kommenteista päätellen voisi luulla, että eilen olisin murhannut jonkun. Sen verran vakava paikka Suomessa on tehdä viihdettä. Homofobiaa, naisvihaa. Kaikennäköistä ala-arvoista nimittelyä, koska pilasin kuulemma uuden viihdeohjelman olemalla itseni. Yritin kertoa vitsejä ja olla hauska. Ilmeisesti epäonnistuin. Olen myös tyhmä ja minulla ei ole minkään sortin yleistietoa. Njaa. Rumakin. V*tun friikki. Yes! Aina! Cristal kertoo.

Cristal kisasi ohjelmassa tosi-tv-tähti Sauli Koskinen kanssa.

– Aina! Me otettiin Saulin kanssa kisaaminen ihan tosissaan. Kuten meillä kotona peli-illoissa. Me vitsaillaan, me kuittaillaan. Mutta tosissaan pelataan, Cristal jatkaa.

Hän kertoo olleensa pelin loputtua ihan fiiliksissä, vaikkei päässyt jatkoon. Mieliala muuttui kuitenkin nopeasti kun törkypalautetta alkoi tulemaan sosiaalisen median kautta.

– Kirjoitelkaa mitä kirjoittelette omilla sivuillanne ja keskustelupalstoilla, siihen teillä on oikeus, mutta on se kyllä huolestuttavaa, kuinka jollain on tarve tulla nimittelemään toista heidän henkilökohtaiseen sosiaaliseen mediaan. Menisitteko te huutelemaan jonkun postiluukusta ’V*tun ruma *#*£+’? Onko sellainen käytös ok?

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit