Christoffer Strandberg kolaroi ökyautonsa – huomio kiinnittyy hilpeään ”perisuomalaiseen” rekisterikilpeen

Juontaja ja näyttelijä Christoffer Strandberg kolautti Lexus-luksusautonsa nokkaa lähtiessään kotoaan maanantaiaamuna. Kelin liukkaus yllätti ja vaikka nopeus oli maltillinen mikään ei auttanut tilanteeseen. Christoffer kertoi, että vain auton nokka ja hänen ylpeys loukkaantuivat onneksi.

– Lexukselle tuli pipi nokkaan. Toivon että jakamalla tämän oman maanantai-aamuni vältetään lisää peltivaurioita, tai jotain vielä pahempaa.

– Tässä törmäyksessä loukkaantui vain mun rakkaan Lexuksen nenä ja mun ylpeys. Lyhtypylväs jota nuuhkaisimme ei ollut moksiskaan.

Kuvassa huomio kiinnittyy kuitenkin hauskaan peitetekstiin rekisterikilvelle. Se kuvasi varmasti tunnetilaa kolarin sattuessa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön CHRISTOFFER STRANDBERG (@ctrandberg) jakama julkaisu

Näyttelijä jatkaa vielä:

– Joskus ei edes tilannenopeus tai hyvä näkyvyys auta. Jos ei ole pitoa, ei vaan ole pitoa. Ja 3 km/h riittää näköjään halkaisemaan hennon ja kauniin keulan, puhun siis autosta, en itsestäni.

– Onneksi ei ollut jalankulkijaa lähellä, onneksi air bagit eivät lauenneet ja onneksi neliveto sentään kykeni peruuttamaan tämän möhköfantin ojasta.
Ei muuta kuin auto (ja ehkä ukkokin) kirurgille. AJAKAA hyvät ihmiset VAROVASTI. Ja kävelkää varovasti. Oli meinaan sen verran liukas tie että kaaduin myös kaksi kertaa kun otin nämä häpeän todistekuvat.

Christoffer ilmoitti tällä viikolla, ettei jatka Putouksen uudella kaudella.
Lue: Christoffer Strandberg jättää Putouksen: ”Välittömästi iskee ikävä”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön CHRISTOFFER STRANDBERG (@ctrandberg) jakama julkaisu

Lue myös: Putous-juontaja Christoffer Strandberg ja Janne-rakas viettivät rakkaudentäyteistä pääsiäistä ulkomailla – pettymyksiltäkään ei vältytty!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit