Rekisteröidy nyt ja saat jopa 400 € bonusta ja 100 ilmaiskierrosta!

Big Brother: Bibikset päättyivät katastrofiin: Ella pääsi mukaan juhliin Samin sammuttua, mutta oksensi jo parin drinkin jälkeen sänkyyn!

Big Brother -talossa oli eilen ilalla Bibikset, eli bb-bileet. Timo voitti Hybridi TV katsojaäänestyksen, jonka johdosta käärmemies sai valita juhliin mukaan kolme asukasta. Timppa valitsi Joelin, Artun ja Samin mukaan ”ryyppykavereiksi”.

Bileet alkoivat vauhdikkaasti etenkin Samin, eli Kessun osalta. Mies joi nopeaan tahtiin pullollisen valkoviiniä ja veti ns. perseet. Sami oli jo niin kovassa kännissä, että Isoveli käski Katia pakottamaan janoisen Kessun vedenjuontitauolle.

Lopulta Sami oksensi talon terassille ja hänen iltansa päätyi oksennuksen täytteiseen huutoon. Marko vaihtoi Samille vaatteet ja auttoi narrilippiksestäänkin luopuneen miehen petiin.

Samilta lensi hurja laatta talon terassilla.

- ILMOITUS -

Samin poistuttua ennenaikaisesti bileistä sai Timo luvan Big Brotherilta valita yhden asukkaista mukaan ”bileisiin”. Timo valitsi Ellan, jonka ilme muuttui norsunvitulta onnelliseksi sekunnissa. Ella ryntäsi samantien pöydän ääreen kaatamaan itselleen drinkkiä.

Hetken päästä Ella olikin jo humalassa hoipertelemassa ja kaatuilemassa keittiössä kuin rapajuoppo. Lopulta Ella oksensi sänkyyn, jonka jälkeen Marko kantoi Ellan kylpyhuoneeseen, jossa oksentaminen jatkui.

Ella nukkui oksennuksessaan, jonka jälkeen hänet siirrettiin kylpyhuoneeseen. Palvelijat, eli huoltojoukot ympärillä pitivät huolen, että Ella pysyi elävien kirjoissa.

Myös Joel, Timo ja Arttu olivat nauttineet ilolientä siihen malliin, että Joel huusi vielä myöhään ilalla sängyssäkin ”v*tun homoa”.

Timon käytös oli sekavampaa ja liikkuminen kankeampaa mitä pidemmälle ilta eteni. Loppuillasta käärmemies luikerteli sohvalla niin, että muun muassa Ella sai maistaa Korkeasaaren keisarin varvashikeä, kun Timppa potkaisi naista vahingossa naamaan.

Asukkaille paljastettiin samaan aikaan häätöäänestyksen tilanne. Ella meni pieneen sokkiin, kun selvisi että hän on saanut ylivoimaisesti eniten katsojien häätöääniä. Kaksi eniten häätöääniä saanutta asukasta häädetään sunnuntai-illan suorassa lähetyksessä.

- ILMOITUS -

Tältä äänestystilanne näytti myöhään eilen illalla:

Ella 24,7%
Sami 22%
Arttu 15%
Kristiina 11,5%
Kati 10,3%
Paula 8,1%
Olli-Pekka 6,1%
Marko 1,4%
Joel 0,6%
Timo 0,3%

Arttu ja Joel löylyissä.

Marko veti uniolennon roolilla iltasadut känniläisille jotka sammuivat sänkyyn.

- ILMOITUS -

Lue lisää

Näin saat 20 vapaapeliä

Ei omaa rahaa, ei riskiä.
  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Kyllästynyt
Kyllästynyt
11 kuukautta sitten

Sairasta. Todella sairas formaatti. Onneksi ei ole pakko katsoa. Yäk.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: