Behmin ja Miki Liukkosen kissasta tuli välittömästi Instagram-tähti – Lue hauska päivitys!

Laulaja-lauluntekijä Rita Behm ja kirjailija Miki Liukkonen uusi pörröinen perheenjäsen nousi välittömästi Instagram-tähdeksi.

Taiteilijapariskunnan perheeseen saapui ”pehmeän diktatuurin suurlähettiläs” nimeltä Herra Kisuli. Lemmikille on luotu myös oma Instagram-sivu @kisulibehm.

Tilillä julkaistuja kirjoituksia lukiessa on vaikea olla hörähtelemättä ja puhaltamasta vähintäänkin ilmaa nenästä, sillä Kisulin päivitykset ovat hauskinta mitä Suomen viihdekentällä on nähty hetkeen.

Ainakin lemmikin jutut voittavat ei-hauskojen suomalaiskoomikoiden kuivat läpät.

Tuoreessa päivityksessä Kisuli kertoo heränneensä aamulla julkkiksena seuraavaan päivään.

– Heräsin aamulla ihan perus ja sit löysin itseni jumalauta kaikkialta mediasta. Jengi on ihan että ”Mitä ***uu” Xd Jotkut luulee et ratsastan mun ”omistajien” maineella mutta se on sama ku sanois että autot keksittiin siksi että liikennevaloille ois jotain käyttöä XD Ja nyt ei jaksa mitään ininää sähkön hinnoista tähän perään joten shut the fuck up Xd Kandee muuten pitää silmällä lehtiä kun mä vien palstatilan kohta kaikilta. Mediassa kaikki näyttää ihan ”ennen”-kuvilta niissä elämäntaparemontti -uutisissa XD.

Kisuli ruoti aiemmassa postauksessa kovaan sävyyn Behmiä ja Liukkosta, mutta nyt eläin kertoo jo hieman leppyneensä leppyneensä julkkisomistajiinsa. Samaan syssyyn myös iskelmätähti Tauski saa osansa ryöpytyksestä.

– Mut mä alan vähän leppyyn näihin tuleviin omistajiin! Liukkosen kirjoja mä en oo lukenu ku en osaa lukea plus ne kirjat on niin paksuja että ne näyttää joltain keskiaikasilta kidutusvälineiltä. Beemin musa on aika jees kunhan pitää volan minimissä XD
No joo, Seiska saa kyllä pitää Tauskinsa ja keitä näitä nyt on XD Tauski tarvii rahaa lol.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön (@kisulibehm) jakama julkaisu

Kisuli googlasi omistajansa aiemmin. Googlesta eläimelle selvisi, että kyseessä on taiteilijapariskunta.

– Joo siis tosiaan eilen illalla ku en saanu unta ja oli ihan hirveät yöpöhinät niin päätin ”googlailla” nää mun tulevat omistajat ihan vaan että tietää mihin sitä on ns. joutumassa ja EIVVV xDDd Kävi ilmi että nää on jotain hahah ”taiteilijoita”. Kävin luukuttaan ton Beemin levyn ja ei VITTU mitä huokailua xD HYI HELVETTI! Menis laulutunneille! Sit googlasin ton Alepan Ville Valon eli ”Liukkosen” ja ei LUOJA. Äijällä ei oo kyllä kaikki muumit laaksossa XD vittu mikä sekopää LOL. Nää on molemmat varmaan jotain vitun vihervassareita XD Saa nyt nähä mitä tästä tulee ei HYVÄÄ PÄIVÄÄ. No niin pitää mennä päiväunille ku mähän siis nukun jotain 18 h päivässä lol.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön (@kisulibehm) jakama julkaisu

Erospekulaatiot voi unohtaa! Rita Behm ja Miki Liukkonen saavat perheenlisäystä! – ”Hän saapuu keväällä”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit