Erospekulaatiot voi unohtaa! Rita Behm ja Miki Liukkonen saavat perheenlisäystä! – ”Hän saapuu keväällä”

Kirjailija Miki Liukkonen julkaisi yhteiskuvan laulajarakkaansa Rita Behmin kanssa. Kuvan yhteydessä mies kertoo, että heidän perheensä kasvaa uudella jäsenellä. Kyseessä ei suinkaan ole ihmisvauva, vaan pariskunta on päättänyt hankkia kissan.

– Siispä päätimme hankkia erittäin pehmeän diktaattorin kotiin. Hän saapuu keväällä, Miki paljastaa kuvan yhteydessä, jossa laulajakaunotar pitää päätään hänen sylissä.

Julkaisun kommenteissa Miki kertoo, että perheeseen on saapumassa ehkäpä jopa kaksi kissaa.

Jos julkaisu ei näy, katso kuva täällä.

Jodel erohuhut

Gekkonen uutisoi noin viikko sitten Jodel-juoruista, joissa spekuloitiin pariskunnan eronneen.

Syy erohuhuille oli se, että Behmiltä puuttui kihlasormus Instagram Stories -videolla.

Lue lisää: Nettihuhut leviää: ”Onko Rita Behm eronnut?”

Mielenterveyongelmat piinanneet

Liukkonen on kertonut avoimesti julkisuudessa mielenterveysongelmistaan. Viime heinäkuussa miehen vointi huononi jälleen.

– Eli poistun somesta hetkeksi mielialan vajottua jonnekin Mariaanien haudan alapuolelle, ja lohduttomuuden etc. takia. Näin on paras. Joten jos minusta ei kuulu tai en vastaa viesteihin, se on tämä. Ei pahalla. Palaan kun tästä taas nousen, Liukkonen muotoili.

Lue lisää: Miki Liukkonen poistui sosiaalisesta mediasta – mielenterveysongelmat pahenivat!

Behmiltä uutta musaa

Aiemmin tällä viikolla Behm julkaisi uutuuskappaleensa Sata vuotta.

Liukkonen kuvaili omien sanojensa mukaan ”lyhyesti” rakkaansa uutta tuotantoa Instagramissa.

Lue taidokkaasti kirjoitettu teksti:

”Sata vuotta on onnistunut yhdistelmä korkeaa ja matalaa, haikeaa ja haavoittuvaista mutta samalla vahvaa ja varmaotteista. Tämä on jotain, jonka joko osaa tai ei. Kaikki retorinen päsmäröinti asioista joita joko ”osaa tai ei” on aina vaarallista ei pelkästään siksi, ettei ilmiölle ole loogista perustetta, vaan myös siksi että kyse on intuitiivisesta varmuudesta, asiasta jota ei voi järjellisin sanankääntein selittää.”

”Musiikissa hauraan ja vahvan yhdistely on elementti, joka keikkuu veitsen terällä: näiden kahden yhtälön tuloksena kun on helposti puhkikulutettu popballadi, jonka esteettinen ravintoarvo vastaa pahvinpalaa. Mutta ”Sata vuotta” ei lankea tähän. Se ei pelkää olla maailman tunnetuin uusi maku. Taiten punotut sanoitukset luovat chiaroscuromaisia tunnelmia toisen puolesta uhrautumisesta, vilpittömimmästä rakkauden muodosta samalla, kun kertoja kuvailee ihaillen rakastetun ”ihon senttimetrejä” tai on nyrjähtää neurologisesti sijoiltaan rakastetun kadotessa rappukäytävään.

”Itse rakkauden kohde jää sanoituksissa epäselväksi: laulu puhuttelee kollektiivista ”sinua”, johon kaikki voivat samaistua, jotkut löytävät itsensä jopa uhrautujan roolista – vaikka tällainen raamatullinen altruismi onkin harvinaista. Melankolisen heleä äänimaailma vuorottelee omasta itsestään vahvistuvan kertosäkeen kanssa, jota kaunis viulumatto laveeraa kuin impressionistista tutkielmaa. Tuima hauraus on välillä kuin kuuntelisi öisen puron äärellä lausuttua litaniaa toteutumattomista toiveista.”

”Hyvä taide on usein tuttujen elementtien yhdistämistä uudella tavalla, kuten ongelmien ratkaisu on ei niinkään uuden informaation hankkimista vaan jo opitun, tutun informaation hyödyntämistä uusin menetelmin. Ja kuten kaikki hyvä taide, ”Sata vuotta” Vaikuttaa yksinkertaiselta, mikä on, Dostojevskia lainatakseni, nerokkaan teoksen merkki: ”Nerokas teksti on sellaista, jota lukiessa ajattelee, että minäkin olisin pystynyt samaan”. Kaunista! Ikoninkultaista, patinoituneen punaista, tummanvihreää… lasipullon kylkeen maalattu kyyhkynen ja kukkasia. Paljon onnea Rita!”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön (@ritabehm) jakama julkaisu

Jos julkaisu ei näy, katso upotus täällä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön (@ritabehm) jakama julkaisu

Jos julkaisu ei näy, katso upotus täällä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit