TOSI-TV-sekoilulla elämänsä viikossa sekaisin saanut Sini laittaa mauttomat läpät ja vilkkautensa BB-talossa ADHD:n piikkiin!

Big Brother -talossa elämänsä viikossa sekaisin saanut asianajaja Sini Liljeqvist  on avautunut Instagramissa lisää elämänsä käännekohdasta.

Sini menetti työnsä sekä aviomiehensä tosi-tv-sekoilun seurauksena. Sini oli töissä miehensä asianajotoimistossa, mutta hänet on siirretty ainakin toistaiseksi sivuun tehtävistä. Sinin aviomies on laittanut myös avioeropaperit menemään Satakunnan käräjäoikeuteen. Sini oli vielä eron vireillepanon aikana BB-talossa Artun kainalossa.

Lue myös: BB-Talosta avioerokohun takia lähtenyt Sini purkaa tunteitaan somessa: ”Olen, marinoinut tämän viikon niin syvässä paskassa”

Ensimmäinen viikko meni sumussa

Sini aloittaa Instagram-tarinapäivityksen kertomalla miten paljon hän on saanut positiivisia ja kannustavia viestejä somessa.

– Ensimmäinen viikko meni tosiaan aika sumussa, mutta nyt olen alkanut näitä tulleita viestejä käymään läpi, niin mä en kestä, Sini kirjoittaa.

– Siis tottakai ikävääkin on mahtunut joukkoon, Mutta se positiivisen ja kannustavan määrä! Laskut meni sekaisin mutta ainakin yli 300 ihanaa viestiä on tullut, Liljeqvist jatkaa.

ADHD:stä kärsivä Liljeqvist ei laita kaikkea talossa tehtyä oireyhtymänsä piikkiin.

– Ja ei, en todellakaan yritä laittaa tiettyjä talossa tekemiäni asioita ADHD:n piikkiin, Sini kirjoittaa viitaten ilmeisesti Artun kanssa muhinoimiseen. Kaksikko nukkui myös lusikassa.

Asianajajana ja varatuomarina työskennellyt Sini laittaa kuitenkin mauttomat läpät ja vilkkautensa ADHD:n piikkiin.

– Mutta ylivilkkauteni, impulsiivisuuden ja mauttomat ”läpät” laitan. Ne ovat minua ollut aina ja tulee olemaan, Sini valottaa.

Sini vakuuttaa että töissä hän kuitenkin osaa käyttäytyä.

– Ja selvyyden vuoksi: tapoihini ei kuulu kertoa esim. perunkirjoitustilaisuudessa anoppivitsiä tai kirjoilla tuomioistuimen käsittelyissä. ADHD:sta huolimatta osaan käyttäytyä töissä, kohujuristi kirjoittaa.

Lue myös: Big Brother ei kannattanut Sinin kohdalla: Siirrettiin sivuun asianajotoimistosta! – Pomo / aviomies hakee eroa!

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit