BB-voittaja Reeo paljastaa mitä hän teki ensimmäisenä päästyään kotiin – otti myös kantaa kuuluisaan twiittiin: ”Turhan iso kohu tuli siitä”

Tuoreen Big Brother Suomi -kauden voittanut Reeo hallitsi peliä alusta saakka. Monet fanit olivat varmoja jo ohjelman alkumetreiltä asti, että Reeohan tämän kilpailun tulee viemään, ja niin siinä lopulta sitten kävi.

Gekkonen jututti Reeoa, ja kysyi mieheltä muutaman kysymyksen.

Mitä teit ensimmäisenä, kun pääsit kotiin?

– Kun pääsin kotiin halasin ensimmäisenä lapsiani, ja se oli pitkä ja tunteikas hali.

Kuka kirjoitti Milenalle osoitetun twiitin?

– Minä se en ollut vaikka sen Seiskalle heitin. Sarkasmi on vaikea laji. Jossain luki että se on Merve. Kertokoot hän itse jos sen on kirjoittanut. Mulle sillä ei ole mitään väliä. Turhan iso kohu tuli siitä twiitistä.

Mitä asioita jäät kaipaamaan BB:stä?

– BB:stä jään kaipaamaan varsinkin sitä jännitystä mitä sai häätöjen aikana kokea. Myös pelaaminen oli mielenkiintoista, siinä jos tulokset ja toiveet vielä sunnuntaina osui, niin maistui.

– Ihmiset tekevät tuon pelin ja oli aika outoa olla välillä kun väkeä ei esim. finaaliviikolla ollut kuin kourallinen. Kyllä tota jengiä kohtaa pieni ikävä jää. Myös isoveljen huumorintaju oli kohdillaan. Mm. PK:ssa oli välillä todella hauskaa.

– Tosin kun on alusta loppuun talossa, ehtii kokea paljon. Kyllä oli kiva päästä 3kk:n jälkeen kotiin. Kivasti oli rakennettu viimeisinä päivinä pikku ”kurkistukset” ulkomaailmaan videoiden ja kysymysten myötä, että oli kiva päästä kotiin.

”Bada-bing, bada-bum!” – Reeo voitti Big Brotherin!

Big Brother: Kuka kirjoitti Milenalle osoitetun twiitin? – Merve avautui aiheesta: ”Mä voisin myöntää sen…”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit