Big Brother: Kuka kirjoitti Milenalle osoitetun twiitin? – Merve avautui aiheesta: ”Mä voisin myöntää sen…”

Milenalle osoitettu ”twiitti” puhuttaa yhä sarjan faneja.

Kohtuuttoman suuret mittasuhteet saanut twiitti lähti liikkeelle neljännellä viikolla, kun asukkaat saivat ruokkia somekaipuutaan Isoveljen asukas-somessa. Heidän tuli kirjoittaa paperille anonyymejä viestejä toisilleen, jotka myöhemmin näytettiin olohuoneen televisiosta.

Milenalle osoitettu viestissä luki:

– Ärsyttävää, kun Milena tunkee joka keskusteluun.

Milena veti pahemman kerran herneet nenäänsä kyseisestä viestistä.

Vielä tänäkään päivänä ei ole täysin varmaa kuka asukkaista on kirjoittanut viestin. Asiaa on jauhettu jo useamman viikon ajan, ja Milena tehnyt ns. ”kärpäsestä härkäsen” yrittämällä selvittää kuka asukkaista on kirjoittanut viestin. Jopa ajoittain pelottavaksi muuttunut Milena on talossa syyttänyt muun muassa Heidiä twiitin kirjoittamisesta.

BB-fanitkin ovat spekuloineet asiaa, monet ovat veikanneet, että twiitin takana on pari viikkoa sitten talosta häädetty Merve.

Nyt Merve kertoo saaneensa asiasta somessa syytteleviä viestejä, joissa hänen väitetään olevan twiitin takana. Merve julkaisi hetki sitten Instagram tarinat-osiossaan pitkän tekstin, jossa hän kiistää kirjoittaneensa twiittiä.

– Siis tää on aivan käsittämätöntä miten paljon mua voidaan syyllistää Milenan twiitin kirjoittamisesta. Oon nähnyt et netissä on jotain ”todistevideoita” leviämässä siitä miksi mä oon kirjoittanut sen twiitin. En oo edes vaivautunut katsomaan niitä, koska tiedän et siel ei voi olla mitään oikeeta todistetta, koska sellasta asiaa ei ole tapahtunut, Merve kirjoittaa ja jatkaa:

– Mä oon siel talossa ollessa puhunut useamman ihmisen kanssa siitä et tuntuu et Milena yrittää päästä vähän joka keskusteluun ja varmistaa että kuulee kaikki ns. juorut.

– Ei se ole mikään salaisuus. Mä voisin myöntää sen jos oisin kirjoittanut twiitin. Halusin aatella et mua ei kiinnosta vaikka kukaan ei uskois mua, mut kyl tää alkaa oleen aika raskasta jatkuvasti saada syyttelyitä siitä et mun pitäis tunnustaa asia mitä en oo tehnyt.

Merve kertoo päivityksessään, että Mialla olisi tietoa kuka twiitin takana on.

– Mia on sanonut tietävänsä kuka sen kirjoitti ja toivon todella paljon et hän sen kertoo jossain vaiheessa, Merve päättää.

Nelonen media

BB-talosta häädetyn Merven ei tarvinnut viettää aikaa hotellihuoneessaan yksin! – ”Ihana Aleksi!” – Kuva!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit