Oho! BB-Aki saa tukea yllättävältä taholta – ”Haastan muutkin yritykset sponsoroimaan äänipotin Lieksan pojjalle”

Big Brother Suomi -ohjelmassa on meneillään finaaliviikko. Kilpailussa on mukana enää viisi asukasta: Jasmiina, Anssi, Taavi, Lasse ja Aki.

27-vuotias metsäkoneenkuljettana työskentelevä Aki on yksi vahvimmista voittajasuosikeista. Hän voitti myös reilulla kaulalla viime sunnuntaina käydyn yleisöäänestyksen, jonka päätteeksi Pekka joutui poistumaan talosta.

Fanien lisäksi nyt myös lieksalaiset yritykset ovat ryhtyneet tukemaan kotikylänsä poikaa.

Lieksalainen kyläkauppa K-Pehkonen julkaisi Facebookissa kampanjan, jossa se lupaa ”sponsoroida” Akille äänipotin. Samalla kauppias kannustaa muitakin paikallisia yrityksiä tukemaan lieksalaismiestä.

- ILMOITUS -

– Ootteko seuranneet Big Brotheria? Jossa mukana tällä kaudella jo finaaliviikolle asti selvinnyt Lieksalainen Aki? Kunhan finaaliäänestys alkaa niin kyläkauppa K-Pehkonen sponsoroi Akille potin ääniä!

– Haastan muutkin Lieksalaiset yritykset sponsoroimaan äänipotin Lieksan pojjalle. Akille myös toimitetaan K-Pehkosen sponssi lippis jahka talosta poistuu.

Facebook

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
5 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
K
K
9 päivää sitten

Akille voitto Pohjois-Karjalaan! Kyllä kehäkolmosen ulkopuolellakin on elämää ja ihmisiä.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  K
8 päivää sitten

Aki oli aluksi suosikkini, mutta tuo Pekan ja Jasmiinan ihannointi ällöttää. Jasmiinassa olisikin oiva emäntä Lieksaan. V kirjaimella alkava sana lähes joka toinen sana. Aki on kiltti, mutta myös hieman hölmö.

rellu
rellu
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
7 päivää sitten

ei kait Aki hölmö oo olemus antaa väärän kuvan

Riitta
Riitta
Vastaa  rellu
7 päivää sitten

Ehkä hieman muiden vietävissä. Tupakkaakin alkoi pidellä kuin Anssi. Oli aluksi oma itsensä ja tykkäsin. Meni liikaa Pekan ja Anssin juttuihin mukaan. Nyt taas Pekan lähdettyä on lähempänä omaa itseään. Parempi kuitenkin voittajaksi kuin koostelähetysten juontajien hehkuttama kiroileva Jasmiina, jonka yleistietokin on 0.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  rellu
7 päivää sitten

No nythän se Aki kännissä siiten meni Jasmiinan kanssa saman peiton alle. Minusta hän on hölmö. Pyysi vielä Taaviakin kimppaan. Yäk. Taavi fiksuna miehenä kieltäytyi.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: