Arttu Wiskari varasi lentoliput itselleen ja erityislapselleen – Finnairin toiminta suututtaa

Ei tämän näin pitäisi mennä…

Suosikkiartisti Arttu Wiskari kertoo Facebook-tilillään varanneensa lentoliput joululomalle ja maksaneensa ne etukäteen.

Wiskari kertoo ostaneensa liput itselleen sekä lapsilleen vierekkäisiltä paikoilta, ja maksoi tästä vielä lisähintaa.

– Vahvistus tuli ja sähköpostissa on mustaa valkoisella. Nyt kuitenkin kun tarkastelin varausta huomasin, että ostamani paikat oli myyty uudelleen eteenpäin. Tämä tarkoittaa sitä, että 7- ja 9-vuotiaat lapseni on sijoitettu istumaan muualle, mutta viereeni on otettu uudet asiakkaat. Tästä ei tullut myöskään mitään ilmoitusta vaan satuin huomaamaan asian, kun kävin läpi varausta. Mielestäni ei myöskään ole oikein siirtää uusia asiakkaita pois heidän varaamiltaan paikoilta, Wiskari kertoo julkisessa FB-päivityksessään.

Laulaja kertoo yrittäneensä hoitaa asiaa Finnairin kanssa puhelimitse kahteen kertaan tuloksetta. Lentoyhtiön virkailija lupasi palata asiaan, mutta lopulta kukaan ei soittanut hänelle takaisin.

Tästä syystä Wiskari päätti hoitaa asian sosiaalisen median kautta.

– Ihmettelen tätä suuresti, koska käytän Finnairia useita kertoja vuodessa eikä minulla ole koskaan ollut vaikeuksia hoitaa MITÄÄN asiaa heidän kanssaan oli kyse sitten soittimien kuljetuksesta tai kadonneista laukuista. En myöskään haluaisi hoitaa asiaa sosiaalisen median kautta varsinkin kun yritin kahteen kertaan saada hoidettua tätä yksityisesti puhelimitse. Nyt valitettavasti ei jäänyt vaihtoehtoja, Wiskari kirjoittaa.

Arttu kertoo päivityksessään, että hänellä on erityislapsi, jonka vuoksi istumajärjestely on erityisen tärkeää perheelle.

– Toinen lapsistani on erityislapsi ja sen takia varaamme hyvissä ajoin liput etukäteen ja varmistamme, että pääsemme istumaan vierekkäin. Tämä on siis ratkaisevan tärkeää meidän perheelle, että pystymme tekemään tiettyjä järjestelyjä, että matkustaminen on myös kaikille muille helpompaa. Vastaava tilanne on tullut kerran aikaisemminkin vastaan kun lensimme Qatar Airwaysilla ja silloin asia hoidettiin asiallisesti ja nopeasti. Mitä tehdään? Wiskari pohtii.

Finnair vastasi Wiskarin julkaisuun lopulta näin:

– Hei Arttu, ikävä kuulla, että ei olla tällä kertaa onnistuttu ja asiaa ei hoidettu loppuun. Minulla ei ole pääsyä varaukseesi, mutta pyydän asiakaspalveluamme katsomaan, mikä varauksella on vialla ja palaamme sinulle huomenna, Finnairin henkilökunta vastasi kommenttikentässä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit