Antti Tuisku todisti vaarallista tilannetta yöllisellä automatkalla – ”Onneksi poliisi ehti paikalle”

Poptähti Antti Tuisku matkasi yöllä mitä ilmeisimmin Himoksen keikaltaan juhannuksenviettoon kun edessä oleva auto alkoi liikehtiä vaarallisesti. Antti todisti juhannuksen varjopuolta ja muistutti kaikkia tärkeästä asiasta.

Antti kertoi Instagramissa asiasta näin: ”Oikein hyvää juhannusta kaikille.❤️ Nauttikaa ja pitäkää järki päässä; todistettiin yöllä todella hurjaa ja vaarallista tilannetta, kun meidän edessä ajava henkilöauto poukkoili yöllä ajokaistojen välissä puolelta toiselle. Onneksi poliisi ehti paikalle ennen kuin kenellekään sattui pahemmin.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu

Antti kertoi seuraavaa omasta juhannuksen vietostaan: ”Tämä juhannus menee akkuja ladatessa ja ensi viikolla toiseksi viimeinen keikka Provinssissa.”

Tuisku julkaisi uransa viimeisen albumin ja vetää vielä viimeisen keikan. Antti kuvaili fiiliksiään uran loppumisesta: ”Urani viimeiset keikat ja viimeisen albumin julkaisu lähestyy.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu

”Vaikka uteliaan innoissani olenkin tulevaisuudesta, ei se sulje pois suurta kaihoa ja ikävää. Prosessoin näitä tuntemuksia oikeastaan päivittäin, mutta uskon elämän näyttävän jokaiselle meistä lopulta uusia, upeita asioita silloin kun totutut asiat ja mukaavuusalueet hälvenevät horisonttiin”, jatkoi Antti vielä Instagram-julkaisussaan.

Antin julkkisfanit ja ystävät julkaisivat videoterveiset musiikillisen uran päättymisen johdosta: ”Viimeiset päivät ovat olleet valtavaa tunteiden vuoristorataa ja tämän videon näkeminen viimeistään avasi kaikki padot.😭🥹❤️ Kiitos Benkku, Bess, Carla, Jensu, Jare ja Ville, Kalle-veli, Jurek, Joona, Miisa, Krista, Kärtsäri, mr Lordi, Julianna ja Niko, Roni, Sasu, Tinni, Tuke ja Juuso”, herkisteli Antti julkaisun yhteydessä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu

Lue myös: Pysyvästi Espanjaan muuttava Antti Tuisku ei aio jäädä toimettomaksi

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit