Anssi Kelan käytös herätti huolta kadulla – Ohikulkija puuttui tilanteeseen!

Muusikko Anssi Kela kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään ettei harrasta urheilua ja, että hän ei erityisemmin edes pidä liikunnasta.

– Esiintymislava on minun kuntosalini, siellä laitan kroppaa likoon. Uskon, että säännöllisesti keikkailemalla pysyn melko hyvässä peruskunnossa. Ei sillä, että kuntoani olisi koskaan testattu — kunhan vain veikkaan olevani ihan ok kuosissa yli 50-vuotiaaksi jantteriksi, Kela kirjoittaa.

Anssi kertoo pitävänsä kunnostaan huolta kävelyn avulla. Hän kertoo kävelevänsä päivittäin jopa kahdeksan kilometrin lenkkejä. Kävelemiseen kuluu tietysti aikaa, joten Anssi on kelannut, että jos hän yrittää kävellä lenkin mahdollisimman nopeasti, niin hän säästää aikaa.

– On kuitenkin ollut jo pidempään mielessä, että jos laittaisi oikein kunnolla hollannikasta toisen eteen, niin pystyisiköhän rundin vetämään alle tunnissa? Tänään päätin kokeilla.

Anssi kertookin kävelleensä täysillä, ottamatta kuitenkaan yhtään juoksuaskelta.

Laulajan rivakka kävelytyyli herätti myös ohikulkijan huomion.

– Vanhankaupungin sillan jälkeen nuori mies ohitti minut polkupyörällään. Ajoi vähän matkaa eteenpäin, mutta pysähtyi sitten odottamaan. Kun tulin kohdalle, hän kysyi: ”Anteeksi, mutta onko teillä kaikki hyvin? Kun kävelette niin rivakasti.” Ilahduttavaa kanssaihmisestä välittämistä, Anssi toteaa.

Anssi kertoo huolestuneelle pyöräilijälle yrittäneensä uutta kävelyennätystä.

– Ja siten missasin täysin avoimen maalin: olisi tietysti pitänyt vastata ”mun täytyy kävellä näin”, laulaja vitsailee.

Kela kertoo lopulta kävelleensä 7,89 kilometrin matkan ajassa 57:41.

– Keskinopeus per kilometri: 7 min 19 sek. Olen suoritukseeni tyytyväinen. Saavutin tavoitteeni, en aio enää yrittää parantaa aikaa. Ei siis tarvitse huolestua, jos jatkossa näette tukkani hulmuavan öisillä kevyen liikenteen väylillä, mies päättää.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit