Ohhoh, juontaja Anne Kukkohovi kävi nenäleikkauksessa! ”Se oli kierossa kuin korkkiruuvi!”

Juontaja ja malli Anne Kukkohovi, 50, paljasti Instagram-tilillään, että hänen nenäänsä operoitiin alkuviikolla. Tanssii Tähtien Kanssa ja Koko Suomi leipoo ohjelmista tuttu juontajakaunotar kertoo, että kyse ei ollut kosmeettisesta operaatiosta.

Anne kertoo, että ongelmat ovat olleet hänellä nenän sisäisessä rakenteessa jo pidemmän aikaa.

– Tässä maaliskuisessa kuvassa olen taas Helsingin Hernesaaressa, covid testiin jonottamassa. Kuinkahan monetta kertaa, olen jo laskuissa seonnut. Tiesin joka kerta, että kyseessä ei ole korona, vaan iänikuinen krooninen poskiontelotulehdus. Testit on silti tehtävä, jotta voin tehdä töitä, vaarantamatta muita. Nolotti ja hävetti, mikäli aivasti tai joutui niistämään. Musta on tullutkin aivastuksien peittämisen ammattilainen, Kukkohovi kirjoittaa.

– Kaikki nämä vuodet TV-työtä sekä satoja antibioottikuureja, jotta ilma kulkee. Pahimmillaan olen juossut kuvauksista suoraan sairaalaan kortisonitippaan, koska tulehdus leviää helposti keuhkoihin. No, miten tämä tarina jatkuu…kerron siitä myöhemmin blogissani, mutta jos et halua kuulla enempää kirurgisesta operaatiosta, älä lue enempää, juontaja varoittaa.

Anne kuvailee tarkemmin nenänsä rakennevikaa. Nainen kyllästyi tukkoisuuteen, ja kävi  plastiikkakirurgiaklinikalla tekemässä nenän väliseinän suoristusleikkauksen.

– Mun nenussa on valuvika. Ulospäin nenä ei ole erityisen kiero, mutta sisältä se oli kierossa kuin korkkiruuvi. Ilmatiehyet olivat rakenteellisesti täysin tukossa. Nyt kyllästyin tähän lopullisesti ja kävin tekemässä nenän väliseinän suoristusleikkauksen.

– Leikkaus oli maanantaina Plastic Surgery Centerissä. Kun luin leikkauskertomusta samana iltana, harmitti enimmäkseen se, etten tehnyt tätä aiemmin. Leikkaus onnistui erinomaisesti ja kerron tästä lisää, kun hieman aikaa on kulunut, Anne päätti Instagram postauksensa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anne Kukkohovi (@annekukkohovi) jakama julkaisu

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit