Anna Puun lapsen nimiäiset – ”Kapselipoika” tuli uniin jo ennen raskautta

Laulaja ja lauluntekijä Anna Puu sai miehensä tuottaja Jukka Immosen kanssa poikalapsen toukokuussa. Lapsi on pariskunnan ensimmäinen yhteinen. Anna Puulla on tytär edellisestä liitostaan.

Lapsen nimeä ei paljasteta kokonaan vaan H.A. Immonen (Hai) on kiitellyt onnitteluista. Vauvaa on hauskasti kutsuttu ”Kapselipojaksi”. Nimitys juontaa juurensa Annan ja Olavi Uusivirran laulun tekonimeen. Kertomuksessaan laulaja paljastaa myös miten näki pojasta unta jo ennen raskautta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

Anna Kertoo näin:

”H. A. Immonen aka Kapselipoika kiittää kovasti saamistaan onnitteluista! Nimeksi ei siis suinkaan tullut Hai, vaikka oishan se viilee nimi ollutkin.

Moni on kysellyt mikä tarina kätkeytyy ”Kapselipoika” -nimityksen taakse. Noh, silloin kun @olaviuusivirta kanssa kynäiltiin 2020-kappaletta joulukuussa 2019, oli laulun tekonimenä Kapselipoika. Siinä lauletaan näin:

”Mä tulin kaukaa tulevaisuudesta, sieltä missä ei oo mitään. Oon se pieni poika kapselissa, tulin elämää etsimään.”

Silloin olin vielä vakaasti sitä mieltä, että lapsilukuni saa jäädä yhteen. Keväällä aloin nähdä satunnaisesti unia poikavauvasta, sitä kuitenkaan noteeraamatta sen kummemmin. Sitten yhtenä iltana alkukesästä, kuin salama kirkkaalta taivaalta, tuli sellainen olo, että meidän pitäisi tehdä lapsi. Ja niin meitä lykästi. Kun sitten ultrassa kuultiin, että siellä on poika kasvamassa, niin soitin vielä samana päivänä Olaville uutisesta ja nauroin, että aikamoinen ennustuslaulu silloin kirjoitettiin. Että sieltä se Kapselipoika nyt tuli sitä elämää etsimään.

- ILMOITUS -

Ja mitä nimeen tulee, niin yritämme pitää se pois julkisuudesta, samalla tavalla kuin isosiskonkin kohdalla.”

Anna Julkaisi eilen ihanan kuvan nimiäisistä, jossa hän on Jukan ja vauvan kanssa:

”Meidän mussukka sai tänään sukulaisten ja kummien ympäröimänä nimen. Juhlakalu ja vanhemmat kiittää kaikkia”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Monet julkkiskaverit ovat onnitelleet tulokasta.

Marja Hintikka kommentoi seuraavaa:
”Pusuja kapselipojalle ja vielä kerran onnea koko perheelle!”

Ja Maria Veitolakin osallistui onnitteluihin:
”HAI! Kylmät väreet! Onneks kuuntelit Kapselipoikaa! Ihana tuli tänne meidän kanssa maailmaan.”

Lue myös:Laulaja Anna Puu sai vauvan – Katso suloinen kuva

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

Anna reagoi Instagramissa myös Afganistanin tilanteeseen:

”Edit edelliseen julkaisuun: En tullut ajatelleeksi, että afgaanipakolaisten kasvojen julkaiseminen omassa somessani asettaa heidät mahdolliseen uhkaan. Siispä sama julkaisu eri kuvalla.

Poikkeuksellisen suuri maailmantuska tällä hetkellä. Vieressä tuhisee unissaan hymyilevä kolmekuinen samaan aikaan kun sekä Afganistanista pakenevien että miljoonien maahan jäävien elämä on silmänräpäyksessä muuttunut painajaiseksi. Kamalan paljon päähän mahtuu kysymyksiä, joihin en tiedä vastauksia. On vaikeaa ymmärtää miksi ihminen toimii näin.

Mutta sen olen oppinut ymmärtämään, että valta ei vain sovi ihmiselle. Se sekoittaa pään ja antaa oikeutuksen tekemään kamalia asioita kanssaeläville. Juuri niille, joita KAIKISSA maailman uskonnoissa kehotetaan rakastamaan.

Olo on voimaton ja pieni. Poden jopa syyllisyyttä siitä, että mulla on asiat niin hyvin, että voin potea maailmantuskaa. Lahjoitan rahaa, koska en muutakaan keksi. Ja mun elämä jatkuu kuten ennenkin. Otan uneliaan itkevän pojan syliin ja lohdutan. Häntä sentään pystyn auttamaan (samalla mietin että millaisenkohan kasvatuksen Taliban -liikkeen hahmot on saaneet ja päätän, että oli millainen hyvänsä, niin teen justiinsa päinvastoin).”

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]