Anna Puu joi suruunsa giniä – harmitteli muusikkojen tulonmenetyksiä

Anna Puu, Instagram

Anna Puu naukkaili alkoholijuomaa suruunsa.

Korona vei Puulta keikat.

Laulaja joutui siirtämään keikkomaan syksymmälle koronaviruspandemian tulossa Suomeen.

Nyt hän juo haikeana giniä, Instagram-päivityksen mukaan.

- ILMOITUS -

– Jos kerran ginillä on aikoinaan yritetty pitää malariaa loitolla, niin toimiikohan se myös koronaan…? Anna kirjoittaa pilke silmäkulmassa.

– Kiertueen oli määrä alkaa tänään, mutta toisin kävi. Kaikilla keikkailevilla kollegoilla, muusikoilla, ääni- ja valoteknikoilla, tapahtumajärjestäjillä ja vaikka kellä hävisi kaikki kalenterimerkinnät (ja tulot) ainakin kesään asti, hän jatkaa.

– On pakollinen pysähtymisen hetki. Luonto muistuttaa meitä siitä kuinka haavoittuvaisia ja pieniä me ollaan. Yhtä pieniä kuin nämä karpalot tässä lasissa, jotka kohta syön, laulaja kertoo.

 

View this post on Instagram

 

Jos kerran ginillä on aikoinaan yritetty pitää malariaa loitolla, niin toimiikohan se myös koronaan…? Yritän tässä pitää huumoria yllä. Kiertueen oli määrä alkaa tänään, mutta toisin kävi. Kaikilla keikkailevilla kollegoilla, muusikoilla, ääni- ja valoteknikoilla, tapahtumajärjestäjillä ja vaikka kellä hävisi kaikki kalenterimerkinnät (ja tulot) ainakin kesään asti. On pakollinen pysähtymisen hetki. Luonto muistuttaa meitä siitä kuinka haavoittuvaisia ja pieniä me ollaan. Yhtä pieniä kuin nämä karpalot tässä lasissa, jotka kohta syön. #thinkingoutloud #koronapäivitys #keepingupthehumour Ja hei kiitos kaikille ihanista ja tsemppaavista viesteistä ❤️ Ollaan fyysisesti erillään mut pysytään henkisesti yhdessä!

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial) on

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: