Kohuun joutunut juontaja Alma Hätönen julkaisi tulikuuman bikinipeppukuvan paratiisimaisemista – Katso!

Juontaja Alma Hätönen matkusti hiljattain Gran Canarian -saarelle kuvaamaan uutta Paratiisihotelli-realitysarjaa.

Lue myös: Juontaja Alma Hätönen matkusti Paratiisihotelli-sarjan kuvauksiin Kanarialle! – Poseeraa nyt kuumassa bikinikuvassa!

Alma julkaisi etelän lämmöstä jo aikaisemmin kuvan, jossa hän istuskelee hotellin uima-altaan vieressä bikineissä.

Muutama päivä sitten Hätönen julkaisi toisen kuuman bikinikuvan, jossa poseeraa samassa lokaatiossa esitellen tällä kertaa muhkeita pakaroitaan.

Alma on ehdottomasti Suomen kauneimpia juontajia!

Katso kuuma kuva:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ALMA HÄTÖNEN (@almahatonen) jakama julkaisu

Selviytyjät-kohu

Selviytyjät Suomi -ohjelmasta kolmantena pudonnut hyvinvointivalmentaja Aki Manninen joutui joukkolynkkauksen kohteeksi, jonka laittoi alulle Selviytyjien muut heimolaiset. Aki puhutteli naiskilpailijoita joiden mielestä epäasiallisesti, ja lopulta mies kieroiltiin ”kiiltokuvakerhon” toimesta pihalle kilpailusta.

Tilanne kasvanut hurjiin mittasuhteisiin, ja Akista on leivottu naistenvihaaja. Mannisen koko perhettä on myös uhkailtu ja solvattu tv-viihteen seurauksena.

Manninen kommentoi pudotuksen jälkeen, mm. että ”jos hänellä olisi tissit, olisi hän mennyt tyttöjen kerhoon”, ja ettei hän voinut juonitella Selviytyjissä naisten kanssa, sillä ”hänellä on munat”.

Selviytyjät Suomi Extran juontaja Alma Hätönen haukkui Akin naisvihamieliseksi somessa. Aki ihmettelee myös, miksi Hätönen ei puuttunut tilanteeseen Selviytyjät Extra lähetystä tehdessä.

Alman päivitys kuului seuraavasti:

Keskustelua on käyty siitä, että miksi televisiossa näytetään näin naisvihamielisiä kommentteja. Itse olen sitä mieltä, että niiden leikkaaminen pois ei poista ongelmaa. Sehän nimenomaan olisi tällaisten puheiden suoltajan suojelemista ja ongelman lakaisemista maton alle esittää, ettei noin alentavasti puhuttaisi enää vuonna 2021. On tärkeätä, varsinkin viime aikoina käydyn keskustelun kannalta, että ihmiset näkevät, että myös Suomessa misogynia voi hyvin. Tasa-arvo on mennyt pitkälle, mutta me ei olla vielä perillä. Paljon on tehtävä ja siinä tekemisessä tarvitaan myös miehet aktiiviseen rooliin. Vastuu miehen käytöksestä ei ole naisella.

Itse tein tuossa totaalisen yllättävässä (ja täysin absurdissa) hetkessä päätöksen olla provosoitumatta ihan siksi, että halusin kansan näkevän, että tällainen puhe on edelleen voimissaan. Mikäli olisin ongelmoittanut tilanteen, olisi ollut mahdollista, että keskustelua aiheesta ei olisi päässyt syntymään. Ymmärrän hyvin, että moni odotti minun puuttuvan asiaan ja se olisi varmasti ollut fiksua. En missään nimessä hyväksy jaksossa nähtyjä puheita tai kiusaamista.

Osa kommentoijista on ollut sitä mieltä, että nimenomaan minulla naisena oli vastuu puuttua tilanteeseen. Tuntuu kuitenkin ironiselta, että tilanteessa, jossa samassa huoneessa on kaksi miestä, joista toinen puhuu naisvihamielisiä asioita niin vastuu tilanteeseen puuttumisesta olisi huoneen ainoalla naisella. Naisella, joka joutuu töissään kuuntelemaan misogynistä puhetta. Jälleen ollaan siinä tilanteessa, että nainen pistetään vastuuseen miehen teosta. Ei. Ainoastaan tekijä on vastuussa käytöksestään. Nainen ei ole vastuussa siitä, että mies puhuu tai tekee naisvihamielisiä tekoja.

Ohjelman konseptiin kuuluu se, että pudonnut kilpalija saa tilittää tuntojaan ja purkaa kokemustaan kilpailusta. Juontajan positio tilanteessa on täysin erilainen kuin suorassa lähetyksessä, sillä Selviytyjät Extrassa puhumme haastateltavan kanssa pitkään ja lopullinen haastattelu typistetään ja editoidaan kymmeneen minuuttiin. Suorassa lähetyksessä juontajalla on enemmän mahdollisuuksia kontrolloida tilannetta. Pyrin itse vaan pysymään tilanteessa ammattimaisena.

Aki on ihmeissään Alman käytöksestä juontajana

– Alma Hätönen, miksi sanoit että haastatteluni oli todella hyvä. Missä kohtaan tuli muutos, Aki kirjoitti Instagramin Stories-osiossa.

Manninen latasi Instagramiinsa myös kuvakaappauksen Iltalehden artikkelista, jossa kerrotaan asiasta.

– Miten toimittaja voi lynkata haastateltavan? Aki ihmettelee.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Aki Manninen (@akimanninenofficial) jakama julkaisu

Lue myös: Joukkolynkkaus käynnissä! Aki Mannisen henkeä uhataan ja perhettä solvataan – tv-viihteen takia!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit