Koomikko Ali Jahangiri vaihtoi täysin uudelle alalle – ”Tämä uutinen tuli yllätyksenä”!

Stand up -koomikko Ali Jahangiri, 40, kertoi Instagram-tilillään yllättävästä uravalinnastaan.

Jahangiri on päivityksen mukaan ryhtymässä ruokakauppiaaksi, ja miehen tutustuminen alaan on jo pitkällä. Hän on tehnyt yli puolen vuoden ajan töitä kauppiasharjoittelijana helsinkiläisessä ruokakaupassa.

– Jokainen, joka meikäläisen tuntee on sanonut, että tämä uutinen tuli yllätyksenä, Jahangiri aloittaa päivityksensä.

– Minulla on ilo ilmoittaa, että tulevaisuudessa minusta tulee Keskon ruokakauppias. Olen jo reilun puolen vuoden ajan tehnyt kauppiasharjoittelijana töitä helsinkiläisessä K-Supermarketissa. Tämä tarkoittaa, että tulevaisuudessa minulla on mahdollisuus jatkaa yrittäjänä ja rakentaa omaa ruokakauppaa, mies jatkaa.

Jahangiri on kokenut tarvetta löytää jotain uutta koomikonuran jälkeen.

– Olen muutaman vuoden ajan pohtinut, mitä teen sitten, kun minun on aika jättää lavat. Näin yrittäjänä minulla ei ole mitään esteitä kokeilla uusia asioita. Ongelmana on ollut löytää se, mitä haluan aidosti tehdä, Ali kertoo.

– Olen saanut tehdä komiikkaa tasolla, jolla en olisi ikinä uskonut sen olevan mahdollista. Olen esiintynyt kymmennilletuhansille ihmisille, tehnyt hienoja ohjelmia ja elokuvia. Minusta on myös tullut isä ja sitä kautta en enää pohdi pelkästään omaa tulevaisuuttani, vaan pyrin rakentamaan jotain myös läheisilleni ja erityisesti lapsilleni.

Stand up -keikat eivät kuitenkaan lopu vielä kokonaan.

– Vielä en kuitenkaan jätä lavoja. Keikkojen määrä vähenee huomattavasti, jotta voin kunnolla keskittyä oppimaan uutta ja omaksua minulle tuntemattoman vähittäiskaupan alan, Ali selostaa.

– Haluan kiittää tässä vaiheessa Jannea, joka hyväksyi minut kauppiasvalmennukseen, sekä löysi minulle harjoittelupaikan. Kiitos Paulille, joka on ollut mainio kauppiasvalmentaja. Lisäksi haluan kiittää koko kauppamme henkilöstöä, joka on ensimmäisestä päivästä lähtien tukenut minua ja opettanut kaupan arkea kädestä pitäen. Iso kiitos myös perheelleni, jonka tuki on ollut korvaamatonta. Kiitokset myös isovanhemmille, jotka ovat auttaneet meitä arjen aikataulujen kanssa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Ali Jahangiri (@alijahangirifi) jakama julkaisu

Instagram-julkaisu on saanut paljon tsemppiviestejä.

– Kauppias hoitaa homman!, julistaa radiotähti Esko Eerikäinen.

– Arvostan isosti, kommentoi kirjailija Juha Vuorinen.

– Mahtavaa, onnea!, hehkuttaa juontaja Vappu Pimiä.

– Mahtava juttu. Susta tulee vielä Suomen paras kauppias!, kirjoittaa Alona Kuusisto.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Ali Jahangiri (@alijahangirifi) jakama julkaisu

Ali Jahangiri on syntynyt Iranin Teheranissa. Jahangirin aloitti uransa stand up -koomikkona vuonna 2004, ja ura on ollut varsin menestyksekäs. Hänet muistetaan myös tv-ohjelmien juontajana.

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit