Aleksi Valavuoren elinkeinoa yritetään yhä tuhota – mukana tunnettu tv-juontaja! – ”Hyökänneet tahot etenevät sekopäisen pimeällä mantralla” – Nimet julki!

Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori julkaisi Instagram Stories -osiossa somepäivityksen, jossa hän paljastaa kokevansa yhä häirintää pieneltä vähemmistöryhmältä, jota tukee myös tunnettu tv-juontaja.

Aleksi ajautui taannoin kohun keskelle omista mielipiteistään, joita hän kertoi liittyen transnaisten osallistumisesta naisten urheilusarjoihin.

Valavuori menetti jo aiemmin yhden yhteistyökumppaneistaan, kun seksuaalivähemmistöryhmät tehtailivat miehen sponsoreille häirintäviestejä. Kiusanteko ei ole vieläkään ottanut loppuakseen.

Lue myös: Aleksi Valavuori menetti transkohun seurauksena 30 000 euron kumppanuuden: ”Minä puolustan kuitenkin tyttöjen ja naisten unelmia”

Tästä syystä Valavuori aikoo julkistaa kiusantekijöiden nimet sunnuntain Valavuori Live -lähetyksessä.

– Erikoisjoukkojen sotilas ja biloginen mies voitti viime yönä naisen vapaaottelussa, melkoinen yllätys! Sai upeasti kuristettua vastustajansa. Onnea kaikille biologisille naisille, varmaan pirun kivaa ja rehtiä kisata urheilukentillä transnaisia vastaan ja taistella tietään kohti ammattia, Valavuori aloittaa julkaisunsa.

– Ja nyt kun edelleen pieni vähemmistö mukanaan mm. tunnettu TV-juontaja yrittää tuhota elinkeinoani tämän mielipiteen vuoksi, en voi muuta tehdä kuin tuoda huomisessa lähetyksessä nimet julki ja puolustautua voimakkaasti, Valavuori kirjoittaa päivityksessä.

Aleksin mukaan hyökkääjät etenevät sekopäisen pimeällä mantran voimalla.

– Mun ja kumppaneiden kimppuun hyökänneet tahot etenevät sekopäisen pimeällä mantralla. Jos et hyväksi biologisia miehiä hakkaamassa naisia paskaksi, olet transfobinen ja milä lie monifobinen vihaaja. Ja jotkut yritykset vielä miettivät pitäisikö näitä tahoja kuunnella, Valavuori jatkoi.

Lue myös: Ohhoh! Maria Veitola kertoo tulleensa rajusti maalitetuksi: ”Inboxiini vyöryi vihaa ja halveksuntaa”!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Aleksi Valavuori (@valavuori) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit