Aki Linnanahde kommentoi viihdemedioiden toimintaa – Teki paljastuksia kulissien takaa

Juontaja ja toimittaja Aki Linnanahde halusi kommentoida viihdemedioiden uutisoinnin sisältöä ja mitä siellä ei yleensä näy. Aki kertoi Instagram-julkaisussaan näin:

”Viihdemediat tekevät nykyään ison osan uutisista julkisuudessa syystä tai toisesta olevien ihmisten Instagram-postauksista. Myös meikäläinen seikkailee välillä viihdeuutisissa, eikä siinä mitään, kuuluu ammattiin ja omaa työtään viihdetoimittajatkin tekevät.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aki Linnanahde (@linnanahde) jakama julkaisu

Aki avasi lisää millaista sisältöä hän ja muut julkiset ihmiset yleensä julkaisevat sosiaalisessa mediassa ja mikä on sitten se puoli, joka jää näkemättä. Kuvat eivät aina kerro puoliakaan totuudesta mitä kaikkea myös julkkisten arkeen sisältyy. Hieno avautuminen tärkeästä aiheesta:

”Kieltämättä mulla on usein ihan kivaa. Taidan olla lapsena pudonnut sellaiseen positiivisuuspataan, että yleensä näen asiat posin kautta. Eipä silti, olen puhunut ikävämmistäkin asioista ja tunteista ohjelmissani sekä täällä somessa. Noin yleisesti ajattelen kuitenkin, että maailmassa on niin paljon kaikenlaista kurjaa, että mieluummin levitän hyvää mieltä ja fiilistä. Sitä kyllä maailmaan mahtuu!

Tässäkin kuvassa on kiva tunnelma, mutta hieman kuvan oton jälkeen lokki paskansi olkapäälle ja edellisenä päivänä oli kaupasta suosikkijäätelö loppu. Kummastakaan hetkestä ei tullut napattua kuvaa”, kommentoi Aki.

Lue myös: Vau! Tältä Aki Linnanahteen Espanjan luksuskoti näyttää – kuvat

Aki Linnanahde kirjoittaa kirjan huumepomo Niko Ranta-ahosta: ”Haluan selvittää, mitä löytyy leveän virneen takaa”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit