Aamulypsyn uudet juontajat paljastettiin: ”Jaajoa emme pysty korvaamaan”

Juontaja ja yrittäjä Jaajo Linnonmaa ilmoitti viime viikolla jättävänsä Radio Suomipopin legendaarisen Aamulypsy-ohjelman.

Jaajo perusteli päätöstään sillä, että hän haluaa tulevaisuudessa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

Lue myös: Jaajo Linnonmaa kertoi faneilleen suru-uutisia

Nyt Aamulypsyn uusi juontotiimi on kerrottu julkisuuteen.

Uudistuvassa aamuohjelmassa ovat mukana Juuso Mäkilähde, Tinni Wikström, Hovimuusikko Ilkka sekä vanhat juontajat Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi.

Aamulypsy starttaa uudella kokoonpanolla maanantaina 9. tammikuuta 2023. Jaajon viimeinen lähetys kuullaan 22. joulukuuta.

– Aamulypsy on Suomen suosituin ja hauskin aamushow ja sitä tässä lähdetään jatkamaan. Jaajoa emme pysty korvaamaan, mutta sitä emme yritäkään. Meillä on myös niin sanotusti kaikki munat samassa korissa, nimittäin käsittääkseni näin monen juontajan kombolla ei vielä kertaakaan aikaisemmin ole aamuohjelmaa tehty. Tulevien vuosien aikana tällä jengillä tullaan varmasti näkemään vielä monia vauhdikkaita käänteitä. Työnantajalta toivon pitkää pinnaa ja pitkää siimaa, Juuso Mäkilähde kommentoi tiedotteessa.

– Tällä porukalla on yhdessä mahtava kemia, jonka toivomme välittyvän myös kuulijoille. Ollaan innolla suunniteltu jo ensi vuodelle monia erilaisia tempauksia, ja uskon että saadaan rakennettua vanhan ja tutun lisäksi jotain uutta. Ollut hienoa päästä oppimaan Jaajolta, suvereenilta radiomestarilta, 2,5 vuoden ajan radion tekemisestä. Nyt odotan innolla tulevaa! kertoi puolestaan Janni Hussi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Radio Suomipop (@radiosuomipop) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit