Ida Paul, Erin ja Anna Puu perustivat bändin! – Fanit riemuissaan: ”tää ei voi olla kuin timanttia”

Ida Paul, Erin ja Anna Puu ryhtyvät yhteistyöhön.

Laulajat Ida Paul, Erin ja Anna Puu ovat muodostaneet uuden yhtyeen nimeltä RODEO, joka yhdistelee pop-melodioita ja kantrimusiikkia. Yhtyeen ensimmäinen single Ensimmäinen rodeo julkaistaan pian, ja se antaa esimakua ensi vuonna ilmestyvästä albumista.

– Musa-alalla tulee usein törmäiltyä kollegoiden kanssa milloin milläkin bäkkärillä ja fiilisteltyä vuoroin toisten juttuja ”meidän pitäis joskus kirjottaa yhdessä”-tyyppisten heittojen saattelemana. Vaikka kohtaamiset on vilpittömiä, jää usein lupaukset yhteisestä luovasta tekemistä keskustelun tasolle. Tänä vuonna yksi tällainen fiilistely toteutui, ja me kolme päädyttiin saman katon alle tekemään musaa ensimmäistä kertaa tällä kokoonpanolla. Tajuttiin, että ollaan jonkun todella spesiaalin äärellä, kun laulu toisensa perään syntyi kuin itsestään meitä yhdistävän biisintekijyyden, estetiikantajun sekä musamaun (miksei myös huumorintajun) tuloksena ja niin meistä muodostui bändi nimeltä RODEO, artistit kertovat Warner Music Finlandin tiedotteessa.

Ida Paul & Kalle Lindroth tiedottivat aiemmin laittavansa duo-kokoonpanonsa tauolle, mutta kaksikko on tänä syksynä kiertänyt vielä Suomea ”Kahdestaan, vielä kerran” -nimisen kiertueen merkeissä.

Artistien fanit ovat ottaneet uutisen uudesta yhtyeestä innoissaan vastaan.

– Aaah, tää ei voi olla kuin timanttia, kommentoi eräs.

– No vihdoin! Suomi on kaivannutkin lauluyhtyeitä, toinen hehkuttaa.

– ÄÄÄHG HUUDAN, kolmas intoilee.

Seuraa Gekkosta Instagramissa

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit