Sirpa Selänne aiheutti kohun HS:ssä – Nyt asiaa kommentoi Teemu: ”Tää vasen laita on semmosta porukkaa…”

Ex-jääkiekkoilijan Teemu Selänteen puoliso Sirpa Selänne herätti keskustelua Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen haastattelussa. Sirpa kertoi muun muassa aikovansa äänestää republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpia. Selänteet saivat tänä vuonna Yhdysvaltojen kansalaisuuden, joten heillä on mahdollisuus äänestää marraskuisissa vaaleissa.

Samassa haastattelussa Sirpa kritisoi myös Suomen verotusta. Hän kertoo jutussa myös, että haluaisi ”aivan ehdottomasti”, että Suomesta poistettaisiin perintövero.

– Suomessa taas kerätään hirveät määrät veroeuroja ja lähetetään ne jonnekin Afrikkaan, Selänne totesi.

Haastattelusta nousi valtaisa kohu, ja viikonloppuna Sirpa selvensi kommenttejaan Instagram-tilillään.

– Siinä oli hiukan epäselvästi kirjoitettu mun mielipide vaaleissa äänestämisestä joten haluan vielä täällä instassa mainita kuinka paljon arvostan suomalaista vaalikäytäntöä, Sirpa kirjoitti.

– Mun mielestä on todella tärkeätä että äänestäminen tapahtuu vaaliviranomaisen edessä ja hän kirjaa ylös virallisen henkilötodistuksen tiedot vaikka tuntisi äänestäjän entuudestaan. Täällä Amerikassa voi äänestää presidenttiä lähettämällä vastauskuoren postissa, kenenkään tarkistamatta kuka täytti tuon kyseisen lomakkeen. Tai kuinka monta eri nimillä lähetettyä vastauskuorta on yksi ja sama henkilö lähettänyt. Mä uskon että tämä käytäntö mahdollistaa vaikka kuinka moneen erilaiseen vilpilliseen toimintaan eli en voi valitettavasti ymmärtää kuinka kukaan voi luottaa näiden USAn vaalien tuloksiin. Käsittämätöntä ja surullistakin. Jenkeillä ois paljon opittavaa Suomesta ja suomalaisista näissä asioissa, hän tarkensi Instagramissa.

Nyt myös Teemu on kommentoinut vaimostaan noussutta kohua. Aiheeseen on ottanut kantaa myös tv-kasvo Arman Alizad.

– Demarin kateudella ei ole rajaa. Ne jotka itkee ruohon olevan vihreämpää aidan toisel puolel, ei tajua sen olevan vihreä siel missä kastelet sen. En tiiä Sirpan tulonlähteitä, mutta on kotiäitinä tehnyt rahassa mittaamattoman arvokasta työtä (jota demari haluis salee senki verottaa), Arman Alizad kirjoittaa viestipalvelu X:ssä.

Teemu on vastannut Armanin kommenttiin:

– Joo tää vasen laita on semmosta porukkaa, että jos mielipiteet ei mene yhteen heidän kanssaan, niin sitten hyökätään henkilökohtaisesti kimppuun…muuten ollaan kyllä niin suvaitsevaisia ja sananvapauden saattajia, Selänne kirjoittaa nauruemojin kanssa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit