PMMP teki ikävän tempun faneilleen – ”Meni maku tästä bändistä”

Fanit ovat erittäin pettyneitä PMMP -yhtyeeseen ja syystä.

Tänään on uutisoitu, että PMMP:n Helsingin Olympiastadionin konserteissa ei nähdä ollenkaan lämmittelijäartistia.

Konsertin järjestävä Warner Music Live vahvisti äskettäin Instagram-julkaisunsa kommenttikentässä, ettei konserteissa ole lämmittelijäartistia. Stadionin portit avautuvat jo kello 18 ja PMMP esiintyy vasta kello 21.

Päätös lämppäreiden poisjättämisestä on aiheuttanut kovaa kritiikkiä fanien keskuudessa.

– Syy tähän on? Veikkaan, että olisi löytynyt aika monta innokasta artistia tulemaan esiintymään Olympiastadionille, eräs ihmettelee Instagram-julkaisun kommenteissa.

– Pääseekö siis monen sadan euron lipulla hiljaisuuteen juomaan kaljaa ennen keikkaa??? toinen jatkaa.

– Onneksi sain liput myytyä pois. Ei ole oikein kiinnostusta osallistua. Kusetus konserteina jäävät ihmisten mieliin ja bändin maineiseen, kolmas toteaa.

PMMP mainosti jo viime syksynä Olympiastadion-keikkoja, jotka järjestetään tulevana viikonloppuna 23.–24.8. PMMP on kuitenkin esiintynyt kesän aikana jo useilla suurilla festareilla. Tämä on suututtanut osan faneista, sillä monet kuvittelivat näkevänsä yhtyeen palaavan lavalle ensimmäistä kertaa Olympiastadionilla.

Asiasta on keskusteltu myös viestipalvelu Jodelissa.

– Kylläpä meni tästä bändistä maku. Ensin rahastetaan näillä elokuunkeikoilla, sitten vedetäänkin koko kesä festareita ja nyt tiputetaan lämppärit, ettei tarvitse päästää jengiä osingoille, kommentoi eräs.

Lukuisat pettyneet fanit ovat myös yrittäneet päästä lipuistaan eroon kauppaamalla niitä somessa sekä Fansale-lipunmyyntipalvelussa. Tämä ei ole mikään ihme, sillä PMMP:n ”suuri comeback” on tehty selvästi rahankiilto silmissä.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit