Pääministeri Sanna Marinin ”jauhojengi” -biletysvideolla näkyy epämääräinen valkoinen viiva! – Mistä on kyse?

Somessa levisi keskiviikkona bilevideo, jossa pääministeri Sanna Marin tanssi ja lauloi villisti useiden julkisuudesta tuttujen henkilöiden kanssa.

Tänään Marin kommentoi kohuvideota, joka on levisi ympäri internettiä. Useat mediat ovat myös julkaiseet kohuvideon verkkosivuillaan.

Iltalehti on jakoi videon, jolla Marin kommentoi tuoreeltaan videon sisältöä.

Marin kertoo olevansa harmissaan, että videot on vuotanut julkisuuteen.

– Kyse on ollut siitä, että olen ollut viettämässä kavereiden kanssa iltaa. Juhlinut, railakkaastikin kyllä, tanssinut ja laulanut, Sanna kommentoi.

Pääministeri kertoo, että on viettänyt iltaa kahdessa eri yksityisasunnossa ystäviensä kanssa. Myöhemmin samana iltana bileremmi on jatkanut juhlintaa aamuyöhön saakka kahdessa eri ravintolassa. Marin kertoo, että hän oli tietoinen päätyneensä kuvattavaksi, mutta uskoi videoiden pysyvän yksityisinä.

Alunperin Instagram Stories -osioon ladatuilla videoilla eräs henkilö käyttää termiä ”jauhojengi”, jolla viitataan ilmeisesti kokaiiniin. Lisäksi videon kohdalla 0:50, bileseurueesta kuuluu sanat ”V*ttu täst tulee hyvä fiilis”.

Marin kiistää itse käyttäneensä huumeita, mutta myöntää nauttineensa illan aikana alkoholijuomia.

– Olen tanssinut, laulanut, juhlinut, tehnyt täysin laillisia asioita. Enkä ole myöskään ollut sellaisessa tilanteessa, että olisin nähnyt tai tiennyt muiden näin toimivan, Marin kertoi.

Kaiken kukkaraksi kohuvideolla näyttäisi olevan jonkin sorttista vaaleaa ainetta keittiön tasolla. Katso kuvakaappaus alta.

Instagram

Twitterissä jauhojengi on tällä hetkellä kuumin puheenaihe, ja monet tavalliset somekäyttäjät, julkkikset ja jopa kansanedustajat ovat vaatineet Marinia käymään huumetestissä.

Alapuolella aiheesti kirjoitettuja tviittejä:

@gekkonen.net Finnish prime minister Sanna Marin at a wild house party with some local celebrities 😮 Original video posted first by Iltalehti.fi #sannamarin #bileet #party #primeminister #finland #politician #pm #celebrity #julkkis ♬ original sound – gekkonen.net

Instagram

Pitäisikö Sanna Marinin mielestäsi mennä huumetestiin osoittaakseen, että hänellä on ”puhtaat jauhot pussissa”? Kommentoi mielipiteesi alas.

Somevideot leviävät: Sanna Marin tanssii villisti kotibileissä julkkiskavereidensa kanssa!

Seuraa Gekkosta Instagramissa

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
21 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit