Janni Hussi julisti jäävänsä kesälomalle heinäkuussa: sai heti viestejä jotka ärsytti – ”En jaksaisi”

Radiojuontaja ja sometähti Janni Hussi, 29, julkaisi Instagramissaan kirjoituksen liittyen työelämään ja lomaan.

Hussi on painanut ahkerasti niska limassa duunia koko vuoden ja kaunotar kertoo haaveilevansa heinäkuusta, jolloin hänen kesälomansa vihdoin alkaa.

Hussi kertoo olevansa myös kyllästynyt siihen, että hän joutuu perustelemaan kesälomalle jäämistä.

– Semmoseen jännään ilmiöön oon tässä kevään aikana törmännyt erilaisissa tilanteissa, kun kerrot olevas heinäkuun lomalla ja että elokuussa sopii jatkaa hommia, niin useamman kerran vastaukseksi tuli ”no mut kato ei tähän mee ku pari tuntii” tai ”täähän olis vaan yhden viikonlopun” tai ”sithän sul on aikaa tehdä tämä ja tämä”. No kun ei ole kun mä oon lomalla, Janni täräyttää.

– Jotenkin inhottavaa huomata, miten tänä päivänä (Vai onks tää aina ollu näin?) loman pitäminen on niin aliarvostettua. Tai että sitä pidetään aikana, jolloin voi tehdä kaikkea muuta työtä sen normi-duunin ohella, Hussi jatkaa.

Janni kertoo tarvitsevansa isosti lomaa, sillä kevään aikana hänellä on ollut meneillään montaa erilaista projektia töissä ja kotona.

– Haluan olla muutaman viikon täysin tavoittamattomissa. Ja mä en jaksaisi perustella, miksi en pääse palavereihin tai muihin juttuihin, jos oon kertonut pitäväni lomaa. Ei mun mielestä kenenkään pitäisi sitä joutua perustelemaan. Ihminen tarvii palautumista ja nollaamista. Ei me olla mitään kyltymättömiä koneita, jotka jaksaa painaa vuodesta toiseen parin päivän vapailla. Tai mä en ainakaan ole, Hussi kirjoittaa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit