Seiska: Riina-Maija Palander bilettää kuin sinkkunainen! – Kalle kertoo varoittaneensa vaimoaan: ”Olen varoittanut Riinistä monta kertaa”

Alppihiihtäjä ja pujottelun ex-maailmanmestari Kalle Palander, 43, paljasti Seiskalle viime viikolla, että suhde vaimon Riina-Maija ”Riinis” Palanderin kanssa on ajautunut aviokriisiin.

– Sain lauantaina kuulla, että Riiniksellä onkin toinen mies. On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä, Kalle kertoi lehdelle.

Lue myös: Seiska: Aviokriisi! Kalle Palander avautuu Seiskalle: Riina-vaimolla ollut jo pitkään toinen mies! ”Kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä!”

Seiskan mukaan Riinis on bilettänyt kuin sinkkunainen jo pidemmän aikaa. Kaunis ja mallin mitoissa oleva Riina on nähty kuhertelemassa toisen miehen kanssa.

Silminnäkijät kertovat myös, että Riina-Maija ei aina viesti siitä, että hän olisi avioliitossa. Kallen korviin on kantautunut samat huhut.

– Olen varoittanut Riinistä monta kertaa, että tällaiset jutut tulevat aina ilmi ennemmin tai myöhemmin. Joten kyllä, olin kuullut joitain juttuja, mutten mitenkään osannut arvata, että hänellä olisi sentään toinen mies, Kalle huokailee Seiskalle.

Lue myös: MTV: Riina Maija Palander kiistää Kallen väitteet toisesta miehestä ja aviokriisistä – ”En ymmärrä, miksi Kalle mustamaalaa minua”

Kallella ja Riiniksellä on yhdessä kolme lasta: vuonna 2012 syntyneet kaksoset Mona Lisa ja Romeo ja vuonna 2007 syntynyt tytär Oda-Sofia. Perhe asuu Itä-Virossa Ontikan kartanossa.

Lue myös: Kalle Palander yrittää myydä taloaan 630 000 eurolla – Katso kuvat

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kalle Palander (@palanderkalle)

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit