William avautui rahanpesusyytteestään: ”Luotan suomalaiseen oikeusjärjestelmään”

Raumalaisräppäri William eli Ville Virtanen käväisi aiemmin tällä viikolla Helsingin käräjäoikeudessa, jossa käsiteltiin häntä koskevaa rahanpesusyytettä.

William on ollut vaitonainen syytteestään, mutta nyt hän on rikkonut hiljaisuuden ja kommentoinut vyyhtiä Instagram-tilillään.

– Olin tällä viikolla oikeudessa. En ole tehnyt mitään väärää ja luotan suomalaiseen oikeusjärjestelmään, William kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

Samalla mies toivoo, että sivulliset jätetään rauhaan.

– Pyytäisin, että tässä kohtaa annetaan tuomareille työrauha ja että ihmiset, jotka eivät ole asianomaisia jätettäisiin rauhaan, räppäri vaatii.

Syyttäjän näkemys on, että William olisi kuljettanut jutun päätekijältä saamansa 10 000 euron huumerahat viime kesäkuussa Espanjaan tarkoituksenaan luovuttaa ne liigan pomolle.

- ILMOITUS -

William on kiistänyt syytteen. Hänen puolustuksensa on selittänyt asiaa sillä, että räppäri ollut huumepomoon yhteydessä ”poistoputken vuotamisen” takia.

Myös promoottori Kalle Kallosta syytetään samankaltaisesta rahanpesusta. Myös Kallosen puolustus perusteli yhteydenpitoa päätekijään sillä, että Kallosella oli ollut viemäriputken kanssa ongelmia.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön william (@wilenchyy) jakama julkaisu


Lähde: Seiska

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]