Waltteri Torikka lähetti Sanna Marinille musiikkialbumin ja sai pääministeriltä vastineeksi kirjeen, joka sai laulajan reagoimaan voimakkaasti

Oopperalaulaja Waltteri Torikka, 37, nähdään pian MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Laulaja jakoi tänään Instagramin Stories-osiossa pääministeri Sanna Marinin hänelle lähettämän kirjeen.

Laulaja paljasti samalla lähettäneensä viime vuonna Marinille kuunneltavaksi uuden Toivo-albuminsa tuomaan valoa ja voimaa hankalassa tilanteessa.

Pääministeri Marin lähettikin kiitoskirjeen Torikalle, jossa luki lyhyesti ja ytimekkäästi  ”Kiitos ystävällisestä muistamisestanne”.

Pääministerin huomion saatuaan, Torikka huomattaa Marinille seuraavassa Instagram-tarinassa, että tapahtuma-ala on yhä hätää kärsimässä koronarajoitusten takia.

– Kunpa muistaisitte meitä niin, että pääsisimme jo tekemään töitä. Tilanne on edelleen akuutti. Olemme epätietoisia, hädissämme. Tällä hetkellä syksyn ja kohta joulun konsertteja perutaan, Torikka valitti.

Hän myös merkitsi kuvatekstiin Marinin Instagram-tilin ja lisäsi lisäksi julkaisuunsa myös aihetunnisteet #epäoikeudenmukaisuus ja #kohtuuttomuus.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

VIIKON SUOSITUIMMAT

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]